menu semana 15_21_09 Menú generat per a 7 dies i 4 menjars al dia. Este és el teu menú amb receptes per a cada dia i aliments seleccionats amb les teues pròpies restriccions. Compartix Compartix el contingut menu semana 15_21_09 Copiar Veure PDF Dia 1 Dia 2 Dia 3 Dia 4 Dia 5 Dia 6 Dia 7 Desdejuni Desayuno/Merienda Caqui Desayuno/Merienda Biscotes amb formatge fresc Dinar Guarnición Làmines de carabasseta amb verdures (sense sal) Segundo Truita d'espàrrecs Segundo Espaguetis amb cloïsses Berenar Desayuno/Merienda Poma Desayuno/Merienda Llet desnatada Sopar Guarnición Ensalada de llombarda Guarnición Saltat de cigrons amb espinacs frescos pinyons i panses Postre: Lácteo Puré d'orellanes amb mel Desdejuni Desayuno/Merienda Entrepà integral de pernil de York Desayuno/Merienda Pa integral amb oli Dinar Primero Ensalada d'api i anous Segundo Hamburgueses de titot Postre: fruta Granissat amb mel Berenar Desayuno/Merienda Cereals sense sucre Desayuno/Merienda Pa de cereals amb oli i tomata Sopar Guarnición Albergines al forn Guarnición Albergines marinades amb ruca,orenga i alfàbega Desayuno/Merienda Maduixes amb suc de taronja natural Desdejuni Desayuno/Merienda Suc de pomelo amb mel Desayuno/Merienda Suc de pomelo amb mel Dinar Primero Crema de carlota amb clòtxines Segundo Emperador al pesto Desayuno/Merienda Compota de poma Berenar Desayuno/Merienda Pa amb oli i formatge fresc Desayuno/Merienda Compota de poma Sopar Guarnición Puré de carabasseta Guarnición Carabassetes gratinades amb formatge Desayuno/Merienda Mandarina Desdejuni Desayuno/Merienda Coquetes d'arròs amb pernil de titot Desayuno/Merienda Formatge fresc Dinar Primero Pésols saltats amb pernil Segundo Pasta de colors amb tonyina Postre: fruta Sorbet de meló d’Alger amb cava Berenar Desayuno/Merienda Macedònia de fruites Desayuno/Merienda Formatge fresc Sopar Guarnición Tomaques confitades Guarnición Cuscús amb panses Postre: Lácteo Flam de panses i anous al rom Desdejuni Desayuno/Merienda Llet amb cereals integrals Desayuno/Merienda Pa amb oli i pernil salat Dinar Primero Verdures farcides d'arròs integral amb salsa de nous Guarnición Llavors de carabassa torrades Desayuno/Merienda Iogurt amb fruita Berenar Desayuno/Merienda Quallada amb mel Desayuno/Merienda Suc de pomelo Sopar Primero Sopa d´api, pera i canella Guarnición Barquetes germinades Postre: fruta Bresquilles amb iogurt i vinagre de mòdena Desdejuni Desayuno/Merienda Te Desayuno/Merienda Batut d'albercocs i prunes Dinar Primero Ensalada amb formatge de cabra i vinagreta de menta Segundo Cintes amb bolets Postre: fruta Crema de poma lleugera Berenar Desayuno/Merienda Pomelo Desayuno/Merienda Meló Sopar Primero Crema de tomata Guarnición Carabassetes amb adob d’avellanes Postre: Lácteo Gelat de te Desdejuni Desayuno/Merienda Suc de carlota i taronja Desayuno/Merienda Meló Dinar Segundo Timbal d´albergina amb peix i tomaca Segundo Emperador amb vi blanc Postre: Lácteo Flam de canella Berenar Desayuno/Merienda Raïm Desayuno/Merienda Llet de soja amb cereals Sopar Primero Ensalada de moniato i bajoques Guarnición Broquetes de tomates de cirera Postre: Repostería Carabassa glassejada. Buscador de receptes