Categoría
Flamenquí cordovés: descobrix la recepta tradicional pas a pas
Aprén a preparar l’autèntic flamenquí cordovés amb aquesta recepta tradicional, fàcil i cruixent.
Aprén a preparar l’autèntic flamenquí cordovés amb aquesta recepta tradicional, fàcil i cruixent.
Descobrix com es prepara una autèntica crema catalana, les postres tradicionals amb una deliciosa capa de sucre caramel·litzat. Fàcil i deliciosa!
Descobrix què és el formatge cottage, quins beneficis té per a la salut i com el pots incloure en receptes fàcils i saludables. Ideal per a una dieta equilibrada.
Descobrix com es prepara una orada a la planxa deliciosa amb esta recepta fàcil i saludable. Un plat lleuger i ple de sabor, ideal per a disfrutar.
Aprén a preparar pancakes de poma deliciosos amb esta recepta fàcil i ràpida. Disfruta d’un desdejuni o d’unes postres saludables i plenes de sabor!
Descobrix la recepta tradicional de les filloes gallegues, un dolç casolà ple de sabor. Aprén a preparar-les pas a pas amb ingredients autèntics.
Explora el clàssic sabor de l’ensaladilla russa. Seguix la nostra recepta detallada i fàcil, i disfruta d’un aperitiu deliciós i ple de tradició.
Descobrix com pots fer un deliciós paté de clòtxines amb esta recepta fàcil i ràpida. Ideal per a sorprendre amb este aperitiu
Ingredients per a 4 persones:• 1 bossa de formatge parmesà ratllat• 100 g cecina a tallades fines• 1 mango• 1 safata de tomaques cherry• 1 bossa de brots (ruca i canonges)• 4 cullerades d’oli d’oliva verge extra• 3 cullerades de vinagre balsàmic de Mòdena• Sal• Pebre negreELABORACIÓPER AL TACO1. Posa en una safata de forn paper sulfuritzat o de forn.2. Col·loca en la safata amb el paper 4 muntonets de formatge parmesà.3. Xafa’ls amb la mà per donar-los forma de cercle.4. Fica’ls al forn a 180 ºC fins que el formatge es fonga.5. Trau-los del forn i, abans que es refreden del tot, dona’ls forma de taco.6. Deixa’ls col·locats en un corró de cuina perquè no perden la forma.PER A LA VINAGRETA1. Col·loca en un bol la sal i el pebre negre al gust.2. Afig l’oli d’oliva i el vinagre de Mòdena.3. Mescla-ho bé i reserva-ho en la nevera.PER AL FARCIMENT1. Pela el mango, talla’l a làmines d’un gruix mitjà i reserva-les en la nevera.2. Renta les tomaques cherry, talla-les per la mitat i reserva-les en la nevera.
Descobrix què és el pastís de Sacher i com es pot preparar pas a pas. Troba la recepta i els ingredients d’estes famoses postres de xocolate que t’encantaran.
Descobrix què és una smash burger, els ingredients clau i com pots preparar-ne amb una recepta fàcil i deliciosa. No t’ho perdes!
Prepara una coca de iogurt esponjosa i deliciosa amb esta recepta fàcil i ràpida. Descobrix-ne el pas a pas i la forma perfecta de servir-la.
Descobrix com alguns aliments estimulen les hormones del plaer i milloren el teu benestar emocional i físic cada dia.
Aprén a preparar un saborós pastís de carn al forn Et contem pas a pas com es fa esta senzilla recepta amb què sorprendràs tots els teus convidats.
Prepara l’abadejo amb esta recepta senzilla confitant-lo amb tomaques. Estarà deliciós i triomfaràs segur amb els teus convidats! Què esperes!
Este Nadal, atrevix-te a cuinar esta deliciosa recepta de corbina al forn amb porros a la crema. Deixaràs els teus convidats bocabadats!
Et donem les claus perquè prepares la fusta de pernil perfecta. Dona-li un toc estilós i gurmet al teu plat de pernil i quedaran bocabadats.
L’autèntica tortada tatin de poma caramel·litzada és una de les receptes que es disfruten més. Et portem la recepta casolana de l’autèntica tortada tatin.
Una cosa que no falla mai en qualsevol taula de Nadal és una bona fusta d’ibèrics combinats: llom embotit, xoriço, salsitxó, pernil... També hi pots afegir formatge o fruita.
Sorprén amb estes 5 receptes de pasta fullada farcida fàcils i delicioses. Perfectes per a aperitius, postres o plats principals en qualsevol ocasió.
Descobrix les millors guarnicions de Nadal per a acompanyar els teus plats principals. Idees fàcils i saboroses per a complementar el teu menú festiu.