Ingredients per a 4 persones:• 1 bossa de formatge parmesà ratllat• 100 g cecina a tallades fines• 1 mango• 1 safata de tomaques cherry• 1 bossa de brots (ruca i canonges)• 4 cullerades d’oli d’oliva verge extra• 3 cullerades de vinagre balsàmic de Mòdena• Sal• Pebre negreELABORACIÓPER AL TACO1. Posa en una safata de forn paper sulfuritzat o de forn.2. Col·loca en la safata amb el paper 4 muntonets de formatge parmesà.3. Xafa’ls amb la mà per donar-los forma de cercle.4. Fica’ls al forn a 180 ºC fins que el formatge es fonga.5. Trau-los del forn i, abans que es refreden del tot, dona’ls forma de taco.6. Deixa’ls col·locats en un corró de cuina perquè no perden la forma.PER A LA VINAGRETA1. Col·loca en un bol la sal i el pebre negre al gust.2. Afig l’oli d’oliva i el vinagre de Mòdena.3. Mescla-ho bé i reserva-ho en la nevera.PER AL FARCIMENT1. Pela el mango, talla’l a làmines d’un gruix mitjà i reserva-les en la nevera.2. Renta les tomaques cherry, talla-les per la mitat i reserva-les en la nevera.