Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Cuina: trucs i consells per cuinar a casa

  • Categoría

    Corbina confitada amb pasta fullada de verdures i salsa de marisc

    Ingredients per a 4 persones:Per al confit:1 corbina a lloms, sense escates ni espinesOli d’oliva verge extraSalPebre en gra4 alls2 fulles de llorerPer a la salsa:300 ml de fumet de peix20 g de MaizenaPer a la pasta fullada:Làmina de pasta fullada rectangular6 pebrots del piquillo1 manoll d’espàrrecs silvestres1 ouPer a decorar:Julivert frescCebollíOli d’oliva verge extraElaboració:Per a la salsa, posa a calfar el fumet de peix en un casset. Mentrestant, dissol la Maizena en aigua freda i afig-la. Remena-ho perquè es mescle bé, cuina-ho 3 minuts i reserva-ho calent.Posa el forn a calfar-se a 180 ºC. Talla la pasta fullada en rectangles i punxa’ls amb una forqueta deixant una vora d’1 cm per tot el perímetre. Pinta’ls amb ou batut i cuina’ls al forn durant 30 minuts.Obri els pimentons del piquillo per la mitat, salta la punta dels espàrrecs amb un poc d’oli i reserva-ho.Col·loca els filets de corbina en una paella, els alls fent-los un tall, els grans de pebre, el llorer i un poc de sal. Cobrix-ho amb oli fins a submergir el peix i confita-ho durant 10 minuts a foc molt baix. Trau el peix escorrent-ne l’oli i reserva’l.Frig unes fulles de julivert en oli calent abundant i reserva’l.Pica el cebollí, frig-lo, tritura’l i cola’l per a obtindre oli aromatitzat amb cebollí.Munta la pasta fullada amb un pimentó obert, 4 o 5 puntes d’espàrrec i finalment el peix.Emplata la pasta fullada amb les verdures i la corbina i decora-ho amb unes tires de pimentons del piquillo i julivert fregit cruixent. Acaba el plat amb unes gotes de salsa i d’oli de cebollí. Un plat de luxe per a una taula de gala.

  • Categoría

    Manhattan de Cardhu amb caramel salat

    Ingredients per a 2 persones:60 ml de whisky Cardhu 30 ml de Martini blanc 50 g de xarop de caramel30 g de sal en escates Cireres en almívarGel a glaçonsElaboració:Posa en un platet la mitat del xarop de caramel i en un altre platet la sal en escates. Mulla la vora de la copa amb el xarop i després en la sal perquè s’hi apeguen les escates.Posa dos glaçons en una coctelera i aboca-hi el whisky, el Martini i la resta de xarop de caramel.Agita-ho bé, servix el còctel i decora’l amb una cirera en almívar. Una copa suau, dolça i elegant.

  • Categoría

    Sangria de cava amb gerds

    Ingredients per a 6 persones:1 botella de cava rosé1 pot de gínger1 pot de Fanta de llima 170 g de gerds 100 g de fruites del bosc congelades 1 poma granny smith Gel a glaçonsElaboració:Trosseja una poma a dauets i reserva-la.Posa tots els ingredients en un pitxer en l’ordre següent: el gel, la poma, les fruites del bosc congelades, el gínger, la Fanta de llima i la mitat dels gerds.Ompli el pitxer amb el cava i remena-ho perquè la sangria es refrede.Posa gel en cada copa, servix la sangria afegint uns toppings de fruita i decora-ho amb la resta dels gerds. Una sangria diferent... per a celebrar amb la teua gent!

  • Categoría

    Panna cotta de taronja i vainilla

    Ingredients per a 4 persones:Per a la panna cotta3 taronges400 ml de nata per a muntar150 g de sucre 20 g d’aroma de vainilla 6 làmines de gelatinaPer a l’espill de taronja3 làmines de gelatina250 ml de suc de taronja acabat d’esprémer Per a decorar4 rodanxes de taronjaMentaElaboració:Per a la panna cotta:Ratlla la pell de les tres taronges i esprem-ne el suc.Submergix les sis làmines de gelatina en aigua freda durant 5 minuts.Calfa la nata, el sucre i la vainilla en un casset. Porta-la a ebullició i retira-la del foc. Incorpora-hi el suc i la ratlladura de les tres taronges.Escorre l’aigua de les làmines de gelatina i afig-les a la mescla de nata calenta, remenant fins que es fonguen.Repartix la mescla en quatre copes i refrigera-les durant 2 hores.Per a l’espill de taronja:Submergix les tres làmines de gelatina en aigua freda durant 5 minuts.Perquè l’espill quede transparent, cola la polpa del suc i posa’l a calfar en un casset.Escorre les làmines de gelatina, afig-les al suc de taronja i remena-les fins que es fonguen.Aboca la mescla de taronja i gelatina sobre la panna cotta freda i refrigera-la unes 2 hores.Per a servir:Decora-ho amb una rodanxa de taronja i unes branquetes de menta.

  • Categoría

    Salmó de Nadal amb magrana i taronja

    Ingredients per a 6 persones:1 kg de salmó en un filet (mig salmó)500 ml de suc de magrana100 g de sucre moreno 3 taronges1 magrana Julivert frescOli d’oliva verge extraSal i pebreElaboració:Demana al Mestre de Pescateria que et prepare el salmó sencer, sense cap ni espina, i que traga els dos filets: un per a esta recepta i l’altre el pots congelar en porcions.Precalfa el forn a 180 ºC i prepara una safata amb paper. Posa el filet de salmó amb la pell cap avall, ruixa’l amb un poc d’oli i adoba’l amb sal i pebre.Cuina en un casset el suc de magrana, el sucre, el suc d’una taronja i la ratlladura de la corfa de l’altra, a foc mitjà uns 20 minuts, remenant de tant en tant. Ha de quedar amb textura de xarop.Pinta tota la superfície del salmó amb la salsa amb un pinzell i cuina’l al forn durant 20 minuts a 180 ºC.Col·loca el salmó en una font de servir sobre un llit de rodanxes de taronja i decora-ho amb magrana i julivert.

  • Categoría

    Roig a la planxa amb llima i ous de salmó

    Ingredients per a 4 persones:12 rojos 20 g de sal grossaOli d’oliva verge extra1 llima dolça 30 g de perles de salmóElaboració:Posa una paella al foc amb unes gotes d’oli. Quan comence a fumejar, fica-hi els rojos. Passat un minut, gira’ls, sala’ls amb sal grossa i cuina’ls un altre minut.Servix els rojos immediatament amb una culleradeta d’ous de salmó i unes borumballes de corfa de llima i decora’ls amb un cordó d’oli d’oliva.

  • Categoría

    Pit de pollastre farcit de formatge brie i nabius

    Ingredients per a 4 persones:4 pits de pollastre certificat sense os i sense pell Oli d’oliva verge extra80 g de nabius deshidratats 150 g de mel 120 ml de suc de taronja 3 g de canella molta 3 g de gingebre molt200 g de formatge brie 60 g de mantegaSal i pebreElaboració:Precalfa el forn a 200 ºC i prepara una safata amb un poc d’oli perquè no s’apegue.Mescla en una paella els nabius, la mel, el suc de taronja, la canella i el gingebre, i cuina-ho a foc mitjà uns 8 minuts fins que es reduïsca.Retira la salsa del foc i repartix-la en dos bols.Afig a un dels bols el formatge brie tallat a daus i sense corfa i mescla-ho bé.Demana al Mestre de Carnisseria que et lleve l’os i la pell dels pits de pollastre i que els faça una butxaca a la llarga per a poder farcir-los amb la mescla de formatge i la salsa de nabius.Posa els pits de pollastre en la safata de forn, salpebra’ls, pinta’ls amb mantega fosa i cuina’ls al forn uns 25 minuts, fins que estiguen daurats.Deixa’ls reposar 5 minuts i servix-los amb la mitat de la salsa de nabius que havies reservat per damunt.

  • Categoría

    Corona de Nadal amb pernil cruixent

    Una amanida lleugera i plena de sabor, on la frescor de l’enciam es combina amb pernil cruixent, tomaca i un toc cremós.

  • Categoría

    Com pots substituir la carn en una dieta vegetariana

    Descobrix com pots substituir la carn en una dieta vegetariana amb opcions saludables i delicioses. Aprén tot el que necessites saber per a millorar la salut.

  • Categoría

    Recepta casolana de la crema catalana

    Descobrix com es prepara una autèntica crema catalana, les postres tradicionals amb una deliciosa capa de sucre caramel·litzat. Fàcil i deliciosa!

  • Categoría

    Formatge cottage: què és, beneficis i receptes fàcils

    Descobrix què és el formatge cottage, quins beneficis té per a la salut i com el pots incloure en receptes fàcils i saludables. Ideal per a una dieta equilibrada.

  • Categoría

    Orada a la planxa: recepta fàcil i saludable

    Descobrix com es prepara una orada a la planxa deliciosa amb esta recepta fàcil i saludable. Un plat lleuger i ple de sabor, ideal per a disfrutar.

  • Categoría

    Filloes gallegues: l’autèntica recepta casolana

    Descobrix la recepta tradicional de les filloes gallegues, un dolç casolà ple de sabor. Aprén a preparar-les pas a pas amb ingredients autèntics.

  • Categoría

    Ensaladilla russa: la recepta original pas a pas

    Explora el clàssic sabor de l’ensaladilla russa. Seguix la nostra recepta detallada i fàcil, i disfruta d’un aperitiu deliciós i ple de tradició.

Modal Register