Octubre menú Menú generat per a 4 dies i 4 menjars al dia. Este és el teu menú amb receptes per a cada dia i aliments seleccionats amb les teues pròpies restriccions. Compartix Compartix el contingut Octubre menú Copiar Veure PDF Dia 1 Dia 2 Dia 3 Dia 4 Desdejuni Desayuno/Merienda Pa de cereals amb tofu i rodanxes de tomata Desayuno/Merienda Macedònia de fruites Dinar Guarnición Salsa de pimentons Segundo Fesols amb tomaca Postre: Lácteo Batut de iogurt i canella Berenar Desayuno/Merienda Pa sense lactosa amb oli d'oliva Desayuno/Merienda Prunes seques Sopar Primero Rotllets d'espinacs amb pernil Guarnición Albergines farcides de verdures (sense sal) Desayuno/Merienda Batut de plàtan i kiwi Desdejuni Desayuno/Merienda Mango groc Desayuno/Merienda Caqui Dinar Primero Favetes amb pernil ibèric i vinagreta Guarnición Carxofes amb llima Desayuno/Merienda Caqui Berenar Desayuno/Merienda Batut energètic Desayuno/Merienda Pa de motle sense lactosa amb tofu i rodanxes de tomata Sopar Guarnición Esalada fresca amb fruites Guarnición Cintes de carabasseta farcides de tomaca, olives i formatge de c Postre: fruta Mousse de móres, poma i taronja Desdejuni Desayuno/Merienda Pa de motle amb embutit de gall dindi Desayuno/Merienda Vainilles Dinar Primero Crema freda d'api amb taronja Guarnición Bròquil a la planxa amb vinagreta de cacauets Desayuno/Merienda Pomelo Berenar Desayuno/Merienda Suc de meló d'Alger i pinya Desayuno/Merienda Caqui Sopar Primero Sopa d´api, pera i canella Guarnición Albergines al forn Desayuno/Merienda Suc de taronja natural Desdejuni Desayuno/Merienda Bresquilla Desayuno/Merienda Beguda de maduixa i meló d'Alger Dinar Primero Timbales de calabacín con atún Segundo Hamburgueses de carabasseta Postre: Repostería Mousse de tofu amb prunes Berenar Desayuno/Merienda Para seliacos Desayuno/Merienda Pa de motle sense lactosa amb tofu i rodanxes de tomata Sopar Primero Bruschetta de polenta, bolets i pimentons Guarnición Ensalada de colors Desayuno/Merienda Meló d´alger amb llima Buscador de receptes