Vi blanc
El vi blanc s’elabora fermentant només el most, sense les parts sòlides del raïm. N’hi ha de secs, d’abocats, de semisecs, de semidolços, de dolços, de neutres i d’aromàtics. I, encara que es diuen blancs, la seua gamma de color és molt àmplia, depenent de la varietat de raïm i de si es tracta d’un vi jove o d’un criança.
Hi ha un vi blanc per a cada plat: els afruitats, per a acompanyar la carn de pollastre i els formatges de cabra i de pasta blana; els joves, per al marisc, i els criances, per a maridar amb peix.
La nostra selecció de vins
Catàleg de vins
Vino 7 cupos
D.O Ribera del DueroVino Canallas
D.O ValenciaVino blanco Godello Galizeus
Vi de la terra de la C. ValencianaViña Pomal
D.O RiojaViña Mayor
D.O RuedaVega Marinera
D.O ManchaPulpo Albariño
D.O Rías BaixasGessamí
D.O PenedèsVerdejo Celeste
D.O RuedaÀnec mut eco
D.O PenedèsLaudum
D.O AlicanteFinca Luzón
D.O JumillaFaustino Rivero
D.O Rías BaixasVinitium Gewürztraminer
D.O SomontanoVi Masia Freyé Muscat
D.O Penedès