Carpaccio de xampinyó amb bloc de fetgeIngredients: 1 safata de xampinyons,1 bloc de fetge Martiko, Vinagre de Mòdena, Sal en escates, TorradesTalla els xampinyons en làmines fines i distribuïx-los en una font plana. Pots ajudar-te d’una mandolina perquè queden ben fins.Trosseja el fetge i repartix-lo sobre els xampinyons.Afig-li unes gotes de vinagre de Mòdena i unes escates de sal.Servix el carpaccio sobre les torrades.Consell: Si talles els xampinyons amb antelació, posa’ls en la nevera amb aigua i unes gotes de suc de llima perquè no s’oxiden.Minitorrades de nabius amb paté superior i peres amb brandiIngredients: Peres, Mantega, Brandi, Torrades de nabiusLleva el cor de les peres i lamina-les.Salta-les amb un poc de mantega i crema-les amb el brandi.Cou-les en el forn 15 minuts a 170 ºC.Servix el paté sobre la torrada i cobrix-la amb les peres.Torrada d’espàrrecs amb escarola i encenalls de foieIngredients: 1 llanda d’espàrrecs blancs grossos, Fulles d’escarola, Foie, bloc d’ànec o paté, Torrades, Sal en escates, Pebre de molinetRefresca l’escarola en aigua amb gel perquè mantinga la textura cruixent.Trosseja els espàrrecs i col·loca’ls amb l’escarola sobre la torrada.Afig-li uns encenalls de foie, sal en escates i pebre.Consell: Pots fer els encenalls amb l’ajuda d’un pelador quan el foie estiga molt fred.Minisuflé de foieIngredients: 20 g de farina, 20 g de mantega, 90 ml de llet, 65 g de paté superior d’ànec, 1 ou gran, Un pessic d’anou moscada, Sal i pebreFon la mantega, incorpora-la a la farina, remena-ho bé i ves afegint-li la llet tèbia amb l’ajuda d’unes varetes per a evitar que es formen grums.Condimenta-ho, afig-li el paté i el rovell de l’ou i mescla-ho bé.Munta la clara a punt de neu ferma i incorpora-la a la mescla anterior, fent moviments envolupants per a no trencar la consistència.Greixa els motles amb un pessic de mantega, aboca’ls la mescla i posa’ls en el forn 15 minuts a 190 ºC.Apaga el forn i deixa’l amb la porta oberta.Deixa que el suflé repose uns minuts abans de servir-lo.Torrada de formatge de cabra amb melmelada de tomacaIngredients: Formatge de cabra, Melmelada de tomaca o de pimentons, Torrades, Herbes aromàtiquesUnta una torrada amb formatge de cabra.Posa un culleradeta de melmelada sobre el formatge.Consell: Pots mesclar el formatge de cabra amb herbes aromàtiques molt picades, com ara timó i romer, per a donar-li un toc de muntanya.