Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs
Lubina

Anar a...

Propietats i beneficis: llobarro

Temporada: llobarro

T'ho posem fàcil

Cuina amb llobarro

Llobarro

El llobarro és un peix blanc que pertany a la família dels serrànids. Este peix, de mida mitjana, té una silueta allargada i esvelta amb una pell de color platejat. El llobarro té una prominent mandíbula que utilitza per a esgarrar les preses i, en la part inferior del cap, dos espines punxegudes.

Pel que fa a les aletes, podem trobar dos dorsals quasi juntes i plenes d’espines, una aleta caudal en forma de V i dos aletes més xicotetes situades en la zona del ventre.

Propietats i beneficis: llobarro

Alguns beneficis que no sabies sobre prendre llobarro

El llobarro és un peix magre, a penes conté greix en la composició. La carn és rica en proteïnes, vitamines i minerals com el fòsfor, el seleni i el potassi.

Pel que fa a la composició vitamínica, hi destaquen les vitamines del grup B, concretament, la B3 i la B12.

Composició nutricional: Calories: 84 kcal, Proteïnes: 18 g, Greixos: 1,3 g, Aigua: 80,7 g, Calci: 20 mg, Ferro: 1,1 mg, Iode: 7 mg, Magnesi: 26 mg, Zinc: 0,8 mg, Sodi: 69 mg, Potassi: 340 mg, Fòsfor: 410 mg, Seleni: 36,5 mg, Niacina: 6,7 mg, Vitamina B6: 0,2 mg, Vitamina B12: 4 mg, Folats: 3 mg, Vitamina E: 0,5 mg

Valors nutricionals

84.0

Kcal

84.0

Kj

1.3 gr

Greix

0.0 gr

CHO

18.0 gr

Proteïnes

0.0 gr

Sal

Temporada: llobarro

Gener
Febrer
Març
Abril
Maig
Juny
Juliol
Agost
Setembre
Octubre
Novembre
Desembre

T'ho posem fàcil

Cuina amb llobarro

Modal Register