
Anar a...
Propietats i beneficis: llobarro
Temporada: llobarro
T'ho posem fàcil
Cuina amb llobarro
Llobarro
El llobarro és un peix blanc que pertany a la família dels serrànids. Este peix, de mida mitjana, té una silueta allargada i esvelta amb una pell de color platejat. El llobarro té una prominent mandíbula que utilitza per a esgarrar les preses i, en la part inferior del cap, dos espines punxegudes.
Pel que fa a les aletes, podem trobar dos dorsals quasi juntes i plenes d’espines, una aleta caudal en forma de V i dos aletes més xicotetes situades en la zona del ventre.
Propietats i beneficis: llobarro
Alguns beneficis que no sabies sobre prendre llobarro
El llobarro és un peix magre, a penes conté greix en la composició. La carn és rica en proteïnes, vitamines i minerals com el fòsfor, el seleni i el potassi.
Pel que fa a la composició vitamínica, hi destaquen les vitamines del grup B, concretament, la B3 i la B12.
Composició nutricional: Calories: 84 kcal, Proteïnes: 18 g, Greixos: 1,3 g, Aigua: 80,7 g, Calci: 20 mg, Ferro: 1,1 mg, Iode: 7 mg, Magnesi: 26 mg, Zinc: 0,8 mg, Sodi: 69 mg, Potassi: 340 mg, Fòsfor: 410 mg, Seleni: 36,5 mg, Niacina: 6,7 mg, Vitamina B6: 0,2 mg, Vitamina B12: 4 mg, Folats: 3 mg, Vitamina E: 0,5 mg
Valors nutricionals
84.0
Kcal
84.0
Kj
1.3 gr
Greix
0.0 gr
CHO
18.0 gr
Proteïnes
0.0 gr
Sal