Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs
Repollo

Anar a...

Propietats i beneficis: cabdell

Temporada: cabdell

Cuina amb cabdell

Cabdell

El cabdell és una planta herbàcia de la família de les crucíferes. Aquesta verdura presenta fulles fermes i es caracteritza perquè aquestes s'amunteguen unes damunt de les altres, formant un cabdell redó i compacte. Aquest cabdell és d'una tonalitat verda molt pàl·lida, quasi groga, encara que també podem trobar-la en el mercat amb diferents tonalitats verda més fosc i fins i tot de color roig o porpra, propi de la col llombarda.

En el mercat trobem les següents varietats de cabdell: cabdell verd, cabdell arrissat, cabdell morat o col llombarda.

Propietats i beneficis: cabdell

Alguns beneficis que no sabies sobre prendre cabdell

El cabdell és una verdura que destaca per la seua baixa aportació energètica, absència de greixos i alt contingut en fibra. Entre la seua composició trobem sobretot aigua, a més de minerals com el calci, el fòsfor i, en major mesura, el potassi.

A més, com la resta de les cols, el cabdell és un aliment que destaca per ser font de vitamina C, que ajuda a retardar els signes de l'envelliment.

Composició nutricional: Calories: 36 *kcal, Hidrats de carboni: 3,4 g, Proteïnes: 3,3 g, Fibra: 3,3 g, Aigua: 89,7 g, Calci: 40 mg, Ferro: 0,8 mg, Magnesi: 13 mg, Fòsfor: 53 mg, Potassi: 310 mg, Vitamina A: 4 mg, Vitamina C: 65 mg

Valors nutricionals

36.0

Kcal

36.0

Kj

0.0 gr

Greix

3.4 gr

CHO

3.3 gr

Proteïnes

0.0 gr

Sal

Temporada: cabdell

Gener
Febrer
Març
Abril
Maig
Juny
Juliol
Agost
Setembre
Octubre
Novembre
Desembre

Cuina amb cabdell

Modal Register