Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Vins per a una barbacoa perfecta

Subtítulo

Descobrix els vins per a barbacoa que mariden més bé! Sorprèn els convidats amb la nostra selecció de vins i disfruta d’una barbacoa perfecta este estiu

Imagen destacada
Body

Eva Pizarro

Sommelier en el restaurant Fierro i formadora en Tandem Gastronómico.

Estiu, temps de vacances, d’amics, de temps lliure i de compartir. Com eixes barbacoes on ajuntar-se i disfrutar és el que importa.
Hui et proposem eixos vins per a disfrutar en companyia! Perquè ara els protagonistes sou vosaltres, i els vins han d’acompanyar cada ocasió i saber jugar el seu paper.
La varietat de vins que trobem hui dia és quasi infinita i això ens permet jugar amb diferents estils, productors, regions… Permet-te provar coses noves i sorprendre els amics.

LA NOSTRA PROPOSTA

  • Vins negres de zones fredes com Galícia, Astúries, el País Basc o Navarra. Són els grans desconeguts per a molts, però tot i això són vins amb gran personalitat. Elaborats amb raïm local, aposten per la frescor de les seues latituds. Són directes, un bufit d’aire marí.
  • És el moment dels vins més joves de zones com Rioja o Ribera. Durant molt de temps subjugats a les llargues criances, ara mostren que un gran vi ho és des de jove. Fruita a cor què vols, ull de llebre i garnatxa s’unixen als samsó i els morastell cruixents i fins. 
  • Els rosats sempre estan vinculats a estes èpoques càlides, però no caiguem en l’obvietat: estem davant d’un dels millors moments dels vins rosats a Espanya i molts cellers han apostat per la que potser és l’elaboració més complicada per a un enòleg. I ho estan aconseguint, vins de qualitat amb personalitat.
  • Els vins pét-natos s’han convertit en l’últim corrent que ha arribat al món del vi seguint el deixant dels vins naturals: són vins naturals lleugerament espumosos.

El terme pét-nat al·ludeix a l’estil i a la forma en què s’han elaborat els vins. Sempre és moment de destapar bambolles!

  • El moviment Nat Cool és un projecte ideat per Dirk Niepoort, quinta generació de la família Niepoort, el celler de la qual és considerat un dels millors productors de vins de porto. Nat Cool naix amb la idea de donar a conéixer vins naturals de tot el món elaborats amb raïm local, de baixa graduació i fàcils de beure, basant-se en les màximes següents: menys és més, autèntic, orgànic i fresc.

Frescor, lleugeresa, acidesa alta, graduacions més baixes... són alguns dels consells que hui et donem per a triomfar en una barbacoa. Vins que es poden adaptar a temperatures més fresques per a combatre la calor de l’estiu. Vins divertits, que creen ideals tradicionals, que s’acosten al públic d’una forma senzilla i amb la finalitat de disfrutar d’una bona copa siga com siga el moment i la companyia.

Comentaris (0)
Modal Register