Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Els 5 De: Els productes favorits de personatges famosos

  • Categoría

    Gipsy Chef

    Els cinc aliments preferits de Gipsy Chef quan compra en Consum

  • Categoría

    JUAN DÁVILA

    Els cinc aliments preferits de Juan Dávila quan compra en Consum

  • Categoría

    JAVIER CASTILLO

    Els cinc aliments preferits de Javier Castillo quan compra en Consum

  • Categoría

    CARMEN AMORAGA

    Els cinc aliments preferits de Carmen Amoraga quan compra en Consum

  • Categoría

    CAROLINA FERRE

    Per la realització d’este reportatge, Carolina Ferre i Consum entreguen 500€ a Save the Children.Carolina Ferre és una de les cares més conegudes del món de la comunicació. Periodista i presentadora alacantina, ha desenvolupat la seua carrera principalment en televisió. Va iniciar la trajectòria professional en Canal 9, amb programes com Guanye qui guanye o Tela marinera, i després va saltar a la televisió nacional, on ha treballat per a cadenes com Telecinco, La Sexta, Cuatro o TVE. Després de presentar el programa À Punt Directe en la televisió autonòmica valenciana durant dos temporades, en l’actualitat col·labora en Tot és mou, de TV3, i en TardeAR, de Telecinco.Ací van els seus “cinc de”:ARRÒSL’arròs forma part de la meua vida des de sempre. De la meua alimentació i també de la de la meua família. Quan era menuda recorde que era el plat principal cinc dels set dies de la setmana.OUSM’encanten en totes les variants, però no només això. Tindre ous a casa em dona tranquil·litat. Puc fer qualsevol cosa amb ous i amb el que quede per la nevera i el rebost.XOCOLATENo pot faltar! A vegades no en menge, però sempre en tinc per si m’entra la gola. Intente que siga xocolate pur i de bona qualitat, però, en realitat… qualsevol em val.FRUITA SECAÉs molt versàtil, tant que en prenc com a aperitiu o per a endur-me’n de viatge en la bossa. Sempre tinc fruita seca a mà, especialment ametles i anous.LLET D'AVENAHo confesse: m’encanta prendre’n amb el café del matí. La beguda vegetal d’avena és una d’eixes coses que sempre m’alegren el desdejuni, no falla!

  • Categoría

    ITZIAR MIRANDA

    Per la realització d’este reportatge, Itziar Miranda i Consum entreguen 500€ a Banco de Alimentos de Valencia.Itziar Miranda és una actriu i escriptora, coneguda principalment per haver encarnat Manolita Sanabria en les sèries Amar en tiempos revueltos i Amar es para siempre. Compagina la seua faceta interpretativa amb la literària i ha publicat, en companyia del seu germà Jorge Miranda, la «Colección Miranda», una sèrie de contes sobre dones extraordinàries, i la saga «Miranda y Tato», que aborda els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que l’ONU considera que han d’aconseguir-se en 2030.Aquí van sus "cinco de":OLI D'OLIVAL’oli d’oliva verge extra no falta mai en casa. Principalment per les seues qualitats organolèptiques, és a dir, per l’aroma i el sabor. També perquè és cardioprotector. És un greix molt estable per a cuinar i, per tant, molt bo per a la salut, perquè no es fa malbé. Un raig d’un bon oli t’eleva qualsevol plat.ANXOVESLes anxoves a soles o damunt d’una torrada de pa amb tomaca són espectaculars. Un aperitiu que et salva en qualsevol quedada. Jo a vegades n’afig a una salsa com la putanesca. Umami pur. Damunt tenen omega 3, que és antiinflamatori, entre moltes altres coses.PISTATXOSEm fan tornar boja. Són molt nutritius i un refrigeri perfecte. Reduïxen l’estrés, que no va mai malament, i són antioxidants. A més, són una de les fruites seques que aporten més fibra i energia i amb més baix contingut calòric. Quasi perfectes!TOMACAEn casa sempre n’hi ha, sobretot a l’estiu. A l’hivern en busquem varietats que tinguen sabor, com les cherry o la raf. El truc perquè estiguen ben bones és guardar-les fora de la nevera. En consumim a quilos!LLEGUMSEls plats de cullera m’encanten perquè són reconfortants, fan sentir la llar. Els llegums són econòmics i alts en proteïnes d’origen vegetal, i això els fa més sostenibles, més nutritius i molt rics en fibres.

  • Categoría

    ÀLEX BLANQUER

    Els cinc aliments preferits de Àlex Blanquer quan compra en Consum

  • Categoría

    VÍCTOR PALMERO

    Per la realització d’este reportatge, Víctor Palmero i Consum entreguen 500€ a Cáritas San Bartolomé.Víctor Palmero (Onda, Castelló, 1989) és actor de teatre, cinema i televisió. Conegut, principalment, pel seu paper d’Alba Recio en la popular sèrie La que se avecina, té una llarga trajectòria en la televisió i ha aparegut en altres sèries com ara Física o química o Con el culo al aire, així com en Unió Musical Da Capo i Senyor Retor en la televisió valenciana. L’intèrpret també té experiència en cinema i teatre, i el seu monòleg Johny Chico li va valdre la seua primera nominació als prestigiosos Premis Max. Actualment treballa en dos pel·lícules i desenvolupa la seua faceta com a guionista.Ací van els seus “cinc de”:ARRÒSCom a bon castellonenc, és un dels meus imprescindibles en la cuina. M’encanta cuinar els típics plats valencians (paella, arròs al forn…), però a vegades em pose creatiu i, amb un poc de verdures, pollastre i soja, em faig un arròs asiàtic ben bo.KIWIÉs la meua fruita preferida. M’agrada tallar-lo per la mitat i menjar-me’l amb cullera. La varietat gold em sembla una llepolia que, a més, conté una quantitat molt interessant de vitamina C per al dia a dia.CAFÉNo hi ha dia (o vesprada) que no me’n faça un… o dos. Solc combinar-lo amb begudes vegetals d’avena o soja. M’aporta l’energia que necessite per a preparar-me per al treball, per a estudiar guions, per a anar al teatre o per a afrontar un rodatge.REFRESC DE COLAÉs un dels meus vicis inconfessables; ho lamente, nutricionistes. Em supera eixe sabor refrescant a qualsevol hora del dia. I en totes les varietats. Amb llima i gel em dona la vida.PIPESSón la meua altra addicció i el complement perfecte a l’hora de vore qualsevol pel·lícula, sèrie o documental. Em recorden la meua adolescència al parc amb els amics.

  • Categoría

    ELÍSABET BENAVENT

    Per la realització d’este reportatge, Elísabet Benavent i Consum entreguen 500€ a Asociación Feliana.Elísabet Benavent, coneguda en xarxes socials com a Beta Coqueta, és una de les escriptores més prolífiques del panorama literari contemporani amb prop de 4.500.000 exemplars venuts de les seues obres. Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Cardenal Herrera CEU de València, va començar a publicar els seus llibres l’any 2013. La seua saga Valeria, i les seues novel·les Fuimos canciones i Un cuento perfecto, han sigut adaptades a la televisió per Netflix. L’últim llibre és Esnob, publicat el 2024.Ací van els seus “cinc de”:CAFÉNo pot faltar en el meu rebost. No diré que “sense café no soc persona”, però m’ajuda a despertar-me i a concentrar-me. A més a més, també hi ha una certa cerimònia al voltant d’eixe moment de descans, de parar per a prendre’t un café, que em fa sentir que estic en casa i en calma.GASPATXONo és que siga mala cuinera, és que no tinc la paciència que cal per a dedicar-li temps a la cuina. És una de les meues assignatures pendents. Així que el gaspatxo preparat em salva moltes vegades d’algun sopar. A més a més, m’encanta.VIM’agrada compartir amb les meues amigues estones de vi i de brindis, per això sempre guarde en casa algunes botelles per si ix una reunió d’última hora. El meu vi preferit és el negre, encara que tampoc rebutjaria mai un vi blanc ben fred.AIGUA AMB GASEstic completament enganxada a l’aigua amb gas. Me la prepare amb gel i una rodanxeta de llima i sempre en tinc a mà quan m’assente davant de l’ordinador.ANOUSSempre m’agrada tindre un pot d’anous pelades en la cuina. Les mescle amb el iogurt, me les menge amb fruita i a vegades en pose en les ensalades… i en eixos viatges que es fan a la cuina sense saber molt bé amb quina intenció.

  • Categoría

    LLUM BARRERA

    Per la realització d’este reportatge, Llum Barrera i Consum entreguen 500€ a Aldeas Infantiles.Llum Barrera (Alcúdia, Illes Balears, 1968) és actriu, presentadora i humorista. Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, prompte va reconduir la seua carrera cap al món de la interpretació. És especialment coneguda per les sèries Hospital Central, El comisario i Aquí no hay quien viva. Ha treballat en sèries com Polseres vermelles, Seis hermanas o Amar es para siempre i ha participat en la tercera edició de Tu cara me suena. També ha col·laborat en mitjans de comunicació i programes com Zapeando.Ací van els seus “cinc de”:FRUITAMa mare sempre deia que, si no tenia la fruitera ple, era com tindre el rebost buit. Pense igual que ella. I em fa l’efecte que el meu fill serà igual. Sempre demana fruita així que arriba a casa, des de menut. Però sobretot cal consumir –crec– fruita de temporada. Això de menjar meló d’Alger per Nadal… no ho veig. I si és de proximitat, molt millor.IOGURTSM’encanten de qualsevol sabor o naturals, sense sucre. En prenc a les postres o com a refrigeri. Posar fruita en la batedora amb un bon iogurt natural és el meu berenar preferit. I quan caduquen, els utilitze per a fer bescuits, i continue viva. Visca el iogurt!FORMATGECrec que no podria viure en un món on no s’haguera inventat el formatge. Quan viatge, m’agrada molt tastar els formatges autòctons. M’agrada en totes les varietats, sobretot les de Balears, que n’hi ha moltes i són molt bones. I soc de les rares que disfruten amb un bon formatge de Burgos o un formatge tendre, fresc, de qualsevol lloc… o amb el brull. En ensalada o en la pizza és un vici.SOBRASSADACom a bona mallorquina, sempre que tenim convidats a casa o anem de convidats a casa dels amics, arribem amb la sobrassada a punt. Quan anem a Mallorca de vacances n’arrepleguem. Ens fa sentir més prop de la nostra illa. I ja si untes amb sobrassada un pa bo i calent o acabat de coure… t’ixen les llàgrimes.VICombina absolutament amb tot. Per sort, vivim en un país amb cellers fantàstics, vages on vages. I no t’has de deixar el sou en vi, com passa fora.

  • Categoría

    JESÚS MANZANO

    Per la realització d’este reportatge, Jesús Manzano i Consum entreguen 500€ a AFAV.Jesús Manzano és còmic, actor i monologuista. Ha treballat en els principals teatres d’Espanya i ha col·laborat amb programes de ràdio i televisió com El Hormiguero, Más de uno, Comedy Central, Paramount Comedy o RNE, entre d’altres. Compagina la faena i les aparicions en mitjans de comunicació amb els seus propis espectacles, formats en els quals treballa, a més, amb la improvisació i el mentalisme.Ací van els seus "cinc de":PLÀTANSÉs la meua fruita preferida, i això que em dic Manzano; però és que el plàtan és la fruita perfecta perquè ja du l’embolcall i el sistema d’obertura fàcil, no cal rentar-lo i a més està boníssim. Un miracle de la natura.LLETDiuen de manera despectiva que l’ésser humà és l’únic que beu llet d’altres espècies, però també som els únics que sabem fer paelles o utilitzar el wifi. Per a mi, la llet és fonamental per a començar el dia. Ho diuen del café; però jo, fins que no prenc el got de llet cada matí, no soc persona.FRUITA SECAUnaaltra meravella de la natura que no falta en la meua bossa de la compra. En elsviatges, entre hores, d’aperitiu, veient un partit de futbol… Hi ha tantsmoments per a recórrer a la fruita seca, i quasi sempre, a més, són momentsdivertits. A més és sana i tarda molt a fer-se malbé.PAUn aliment que combina amb tot, ja siga dolç o salat; és una cosa ben pensada. I acabat de coure, a més, té un aroma que no tenen ni els perfums eixos que anuncien en la tele amb accent francés. El pa és una delícia a l’abast de qualsevol classe social. A mi, dona’m pa i dis-me bovo, si vols.OLIL’oli és com el somriure, ho millora tot. En las ensalades, en el pernil, per al cotxe... Servix inclús per a fer un llum, evitar que grinyolen les frontisses i fer que s’òbriguen els panys. És normal que puge de preu. Jo he tingut la sort de menjar en molts restaurants d’un cert nivell; però si em donen a triar un aliment per a menjar cada dia de la meua vida, trie el pa amb oli. I punt.

  • Categoría

    Alberto Soler

    Els cinc aliments preferits de Alberto Soler quan compra en Consum

  • Categoría

    Carme Gasull

    Els cinc aliments preferits de Carme Gasull quan compra en Consum

  • Categoría

    Jauma Masià

    Els cinc aliments preferits de Jaume Masià quan compra en Consum

  • Categoría

    Ana Cuesta

    Els 5 aliments preferits de Ana Cuesta quan compra en Consum

  • Categoría

    Javier Mariscal

    Els 5 aliments preferits de Javier Mariscal quan compra en Consum

  • Categoría

    Marian Rojas Estapé

    Els 5 aliments preferits de Marian Rojas Estapé quan compra en Consum

  • Categoría

    Ximo Rovira

    Els 5 aliments preferits de Ximo Rovira quan compra en Consum

  • Categoría

    Carmen Asecas

    Els 5 aliments preferits de Carmen Asecas quan compra en Consum

  • Categoría

    Jandro

    Els 5 aliments preferits de Jandro quan compra en Consum

Modal Register