Espinacs amb panses i pinyons
Recepta del nutricionista
Informació nutricional (100gr)
-
Descongelar las espinacas congeladas. Escurrir bien.
-
Poner en una sartén con aceite los ajos en láminas y los piñones. Rehogar las espinacas y salar ligeramente.
-
Añadir las pasas. Remover a fuego medio.
-
Servir las espinacas, aderezándolas con el aceite de la sartén.
800 g de espinacs congelats
Paso 1
-
Descongelar las espinacas congeladas. Escurrir bien.
Paso 2
-
Poner en una sartén con aceite los ajos en láminas y los piñones. Rehogar las espinacas y salar ligeramente.
Paso 3
-
Añadir las pasas. Remover a fuego medio.
Paso 4
-
Servir las espinacas, aderezándolas con el aceite de la sartén.
Receptes similars a Espinacs amb panses i pinyons
Modal Register
I tu, què esperes?
Compartix comentaris i opinions i interactua amb els continguts de la comunitat
Accedix al teu compte o registra't i comença a comprar a la teua tenda Consum.