
Anar a...
Propietats i beneficis: rémol
Temporada: rémol
T'ho posem fàcil
Cuina amb rémol
Rémol
El rèmol és un peix blanc pertanyent a la família dels escoftàlmids. És un peix gran i pla amb una forma quasi esfèrica. Té la pell marró amb diferents tonalitats verdoses.
Este animal té la boca gran i una mandíbula prominent amb dents xicotetes i punxegudes. Té una aleta dorsal que li recorre tot el cos, des de l’ull fins a la cua, que acaba en forma arredonida.
Propietats i beneficis: rémol
Alguns beneficis que no sabies sobre prendre rémol
El rémol és un peix semigràs i és font de proteïnes i minerals com el fòsfor i el seleni.
Pel que fa a l’aportació vitamínica, en este peix podem trobar quantitats significatives de vitamines dels grups A i B, com la B3 i B12, encara que lleugerament inferiors a altres peixos.
Composició nutricional: Calories: 97 kcal, Proteïnes: 16,1 g, Greixos: 3,6 g, Aigua: 80,3 g, Calci: 22 mg, Ferro: 1 mg, Iode: 16 mg, Magnesi: 20 mg, Sodi: 114 mg, Potassi: 290 mg, Fòsfor: 192 mg, Seleni: 36,5 mg, Niacina: 5,5 mg, Vitamina B6: 0,15, Vitamina B12: 2 mg, Folats: 10 mg, Vitamina A: 14 mg
Valors nutricionals
97.0
Kcal
97.0
Kj
3.6 gr
Greix
0.0 gr
CHO
16.1 gr
Proteïnes
0.0 gr
Sal