
Anar a...
Propietats i beneficis: pimentó italià
Temporada: pimentó italià
T'ho posem fàcil
Cuina amb pimentó italià
Pimentó italià
El pimentó és el fruit buit d’una planta herbàcia que rep el mateix nom i que pertany a la família de les solanàcies. En l’horticultura actual es diferencien 3 grans grups de pimentons: dolços, picants i diferents varietats per a elaborar el pebre roig.
Com bé indica el nom, el pimentó italià té l’origen a Itàlia, encara que actualment es cultiva en diverses parts del món. Esta varietat de pimentó aguanta molt bé les baixes temperatures, per això es cull en els mesos de tardor i hivern.
Propietats i beneficis: pimentó italià
Alguns beneficis que no sabies sobre prendre pimentó italià
El pimentó verd té molt poca aportació energètica i una gran quantitat d’aigua. A més, el contingut proteic que te és molt baix i sense greixos, encara que conté una quantitat significativa d’hidrats de carboni.
Entre l’aportació vitamínica, trobem una quantitat molt significativa de vitamines del grup A, C i betacarotens.
La quantitat de minerals que conté no és molt significativa: hi destaquen el iode i el potassi, este últim en més quantitat.
Composició nutricional: Calories: 23 kcal, Greix: 0,2 g, Hidrats de carboni: 3,7 g, Proteïnes: 0,9 g, Fibra: 1,2 g, Aigua: 94 g, Calci: 12 mg, Iode: 1 mg, Ferro: 0,5 mg, Magnesi: 11 mg, Fòsfor: 25 mg, Potassi: 210 mg, Vitamina A: 34 mg, Vitamina C: 131 mg
Valors nutricionals
23.0
Kcal
23.0
Kj
0.2 gr
Greix
3.7 gr
CHO
0.9 gr
Proteïnes
0.0 gr
Sal