Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs
Pimiento italiano

Anar a...

Propietats i beneficis: pimentó italià

Temporada: pimentó italià

T'ho posem fàcil

Cuina amb pimentó italià

Pimentó italià

El pimentó és el fruit buit d’una planta herbàcia que rep el mateix nom i que pertany a la família de les solanàcies. En l’horticultura actual es diferencien 3 grans grups de pimentons: dolços, picants i diferents varietats per a elaborar el pebre roig.

Com bé indica el nom, el pimentó italià té l’origen a Itàlia, encara que actualment es cultiva en diverses parts del món. Esta varietat de pimentó aguanta molt bé les baixes temperatures, per això es cull en els mesos de tardor i hivern.

Propietats i beneficis: pimentó italià

Alguns beneficis que no sabies sobre prendre pimentó italià

El pimentó verd té molt poca aportació energètica i una gran quantitat d’aigua. A més, el contingut proteic que te és molt baix i sense greixos, encara que conté una quantitat significativa d’hidrats de carboni.

Entre l’aportació vitamínica, trobem una quantitat molt significativa de vitamines del grup A, C i betacarotens.

La quantitat de minerals que conté no és molt significativa: hi destaquen el iode i el potassi, este últim en més quantitat.

Composició nutricional: Calories: 23 kcal, Greix: 0,2 g, Hidrats de carboni: 3,7 g, Proteïnes: 0,9 g, Fibra: 1,2 g, Aigua: 94 g, Calci: 12 mg, Iode: 1 mg, Ferro: 0,5 mg, Magnesi: 11 mg, Fòsfor: 25 mg, Potassi: 210 mg, Vitamina A: 34 mg, Vitamina C: 131 mg

Valors nutricionals

23.0

Kcal

23.0

Kj

0.2 gr

Greix

3.7 gr

CHO

0.9 gr

Proteïnes

0.0 gr

Sal

Temporada: pimentó italià

Gener
Febrer
Març
Abril
Maig
Juny
Juliol
Agost
Setembre
Octubre
Novembre
Desembre

T'ho posem fàcil

Cuina amb pimentó italià

Modal Register