Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs
Lentejas

Anar a...

Propietats i beneficis: llentilles

Temporada: llentilles

T'ho posem fàcil

Cuina amb llentilles

Llentilles

Les llentilles són les llavors obtingudes de la planta Lens culinaris, que pertany a la família de les lleguminoses. Es tracta d’una planta amb tiges fines, de les quals broten unes fulles punxegudes i unes flors xicotetes amb pètals de color clar d’on ixen les llentilles.

Propietats i beneficis: llentilles

Alguns beneficis que no sabies sobre prendre llentilles

La llentilla és un llegum molt baix en greix i amb un gran valor energètic. És ric en minerals com el ferro, el magnesi, el zinc, el potassi, el fòsfor i el seleni, a més de fibra. Pel que fa al contingut vitamínic, les llentilles són riques en tiamina, niacina, folats, vitamina B6 i vitamines del grup A.

Per l’alt contingut en proteïnes d’origen vegetal que tenen, les llentilles poden enriquir la dieta en qualitat nutricional i resulten particularment útils per a vegans o vegetarians que volen incrementar la ingesta de proteïnes.

Composició nutricional: Calories: 351 kcal, Greix: 1,8 g, Proteïnes: 23,8 g, Hidrats de carboni: 54 g, Fibra: 11,7 g, Aigua: 8,7 g, Calci: 56 mg, Ferro: 7,1 mg, Magnesi: 78 mg, Potassi: 737 mg, Fòsfor: 240 mg, Vitamina A: 10 mg, Vitamina B6: 0,6 mg, Tiamina: 0,5 mg, Riboflavina: 0,2 mg, Niacina: 5,6 mg

Valors nutricionals

351.0

Kcal

351.0

Kj

0.0 gr

Greix

54.0 gr

CHO

23.8 gr

Proteïnes

0.0 gr

Sal

Temporada: llentilles

Gener
Febrer
Març
Abril
Maig
Juny
Juliol
ON
Agost
Setembre
Octubre
Novembre
Desembre

T'ho posem fàcil

Cuina amb llentilles

Modal Register