
Anar a...
Propietats i beneficis: cap-roig
Temporada: cap-roig
Cuina amb cap-roig
Cap-roig
És un peix d’aigua salada que habita, sobretot, en l’oceà Pacífic nord-oriental, encara que també podem trobar-lo a les Illes Canàries i en algunes zones del mar Mediterrani.
Este animal es caracteritza perquè està sempre ocult en el fons marí, ja siga sol o en grups. Gràcies al camuflatge, aconseguix capturar crustacis, mol·luscos i diferents espècies de peixos. La temporada del cap-roig comprén els mesos d’abril a setembre.
Propietats i beneficis: cap-roig
Alguns beneficis que no sabies sobre prendre cap-roig
És un peix magre, considerat una gran font de proteïnes. La carn d’este animal és rica en vitamines dels grups A i B, com la B12.
També destaca l’alt contingut en minerals que té com el seleni, el fòsfor i el potassi, este últim en més quantitat.
Composició nutricional: Calories: 91 kcal, Proteïnes: 19 g, Greixos: 1,7 g, Aigua: 79,3 g, Calci: 9 mg, Magnesi: 26 mg, Sodi: 60 mg, Potassi: 405 mg, Fòsfor: 178 mg, Seleni: 20 mg, Niacina: 3,3 mg, Folats: 3 mg, Vitamina A: 57 mg
Valors nutricionals
91.0
Kcal
91.0
Kj
1.7 gr
Greix
0.0 gr
CHO
19.0 gr
Proteïnes
0.0 gr
Sal