Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs
Cabracho

Anar a...

Propietats i beneficis: cap-roig

Temporada: cap-roig

Cuina amb cap-roig

Cap-roig

És un peix d’aigua salada que habita, sobretot, en l’oceà Pacífic nord-oriental, encara que també podem trobar-lo a les Illes Canàries i en algunes zones del mar Mediterrani.

Este animal es caracteritza perquè està sempre ocult en el fons marí, ja siga sol o en grups. Gràcies al camuflatge, aconseguix capturar crustacis, mol·luscos i diferents espècies de peixos. La temporada del cap-roig comprén els mesos d’abril a setembre.

Propietats i beneficis: cap-roig

Alguns beneficis que no sabies sobre prendre cap-roig

És un peix magre, considerat una gran font de proteïnes. La carn d’este animal és rica en vitamines dels grups A i B, com la B12.

També destaca l’alt contingut en minerals que té com el seleni, el fòsfor i el potassi, este últim en més quantitat.

Composició nutricional: Calories: 91 kcal, Proteïnes: 19 g, Greixos: 1,7 g, Aigua: 79,3 g, Calci: 9 mg, Magnesi: 26 mg, Sodi: 60 mg, Potassi: 405 mg, Fòsfor: 178 mg, Seleni: 20 mg, Niacina: 3,3 mg, Folats: 3 mg, Vitamina A: 57 mg

Valors nutricionals

91.0

Kcal

91.0

Kj

1.7 gr

Greix

0.0 gr

CHO

19.0 gr

Proteïnes

0.0 gr

Sal

Temporada: cap-roig

Gener
Febrer
Març
Abril
Maig
Juny
Juliol
Agost
Setembre
Octubre
Novembre
Desembre

Cuina amb cap-roig

Modal Register