Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs
Acelga

Anar a...

Propietats i beneficis: bleda

Temporada: bleda

T'ho posem fàcil

Cuina amb bleda

Bleda

La bleda és una planta herbàcia que pertany a la família de les quenopodiàcies. Té grans fulles de color verd i pecíols blancs anomenats penques. Les parts comestibles d’esta verdura són tant la fulla com la penca.

Hui dia podem trobar diferents varietats de bledes en el mercat, que es dividixen en funció del color i de la mida de les fulles.

Les més conegudes són la bleda groga de Lió i la bleda verda amb penca Bressane. Esta última és la més apreciada, coneguda i cultivada.

Propietats i beneficis: bleda

Alguns beneficis que no sabies sobre prendre bleda

La bleda és una verdura amb un alt valor nutritiu i baixa aportació calòrica. A més, és rica en fibra i minerals com el iode, ferro, magnesi i potassi.

Entre el contingut vitamínic que té cal destacar la presència de folats, niacina i vitamines dels grups A i C.

Composició nutricional: Calories: 41 kcal, Greix: 0,4 g, Proteïnes: 2 g, Fibra: 5,6 g, Aigua: 87,5 g, Calci: 80 mg, Ferro: 3 mg, Iode: 35 mg, Magnesi: 71 mg, Potassi: 550 mg, Fòsfor: 40 mg, Folats: 140 mg, Vitamina C: 20 mg, Vitamina A: 183 m

Valors nutricionals

41.0

Kcal

41.0

Kj

0.4 gr

Greix

0.0 gr

CHO

2.0 gr

Proteïnes

0.0 gr

Sal

Temporada: bleda

Gener
Febrer
Març
Abril
Maig
Juny
Juliol
Agost
Setembre
Octubre
Novembre
Desembre

T'ho posem fàcil

Cuina amb bleda

Modal Register