Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs
Apio

Anar a...

Propietats i beneficis: api

Temporada: api

T'ho posem fàcil

Cuina amb api

Api

L’api és un vegetal que pertany a la família de les umbel·líferes. Esta planta té tiges grosses verds i estriades que formen una penca que acaba en un ram de fulles estriades.

Amb el nom d’api es coneix l’espècie que es consumix per les fulles; per tant, no s’inclou l’api-nap o l’api-rave, encara que estos dos siguen de la mateixa espècie.

L’api es consumix fresc, bollit o com un additiu per a donar sabor als caldos i guisats.

Propietats i beneficis: api

Alguns beneficis que no sabies sobre prendre api

Esta verdura és un aliment amb baix contingut energètic a causa de l’alt contingut en aigua que té.

Conté vitamines dels grups A, B i C, a més de ser ric en potassi, magnesi, calci, sodi i ferro.

L’api també és ric en nutrients amb efecte antioxidant com els polifenols, tanins i flavonoides.

Composició nutricional: Calories: 16 kcal, Greix: 0,2 g, Proteïnes: 1,3 g, Fibra: 1,8 g, Aigua: 95,4 g, Calci: 55 mg, Ferro: 0,6 mg, Sodi: 126 mg, Magnesi: 15 mg, Fòsfor: 32 mg, Potassi: 341 mg, Folats: 12 mg, Vitamina A: 95 mg, Vitamina B6: 0,1 mg, Vitamina C: 7 mg

Valors nutricionals

16.0

Kcal

16.0

Kj

0.2 gr

Greix

0.0 gr

CHO

1.3 gr

Proteïnes

0.0 gr

Sal

Temporada: api

Gener
Febrer
Març
Abril
Maig
Juny
Juliol
Agost
Setembre
Octubre
Novembre
Desembre

T'ho posem fàcil

Cuina amb api

Modal Register