Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs
Boquerón

Anar a...

Propietats i beneficis: aladroc

Temporada: aladroc

T'ho posem fàcil

Cuina amb aladroc

Aladroc

L’aladroc és un peix blau que pertany a la família dels engràulids. És un peix molt xicotet que es caracteritza per tindre el cos molt allargat i lleugerament esclafat lateralment. Té la pell d’un brillant color platejat i està recoberta per escates, xicotetes i caduques, que es desprenen amb molta facilitat.

Té un morro punxegut, grans ulls que sobreïxen, una aleta que sobreïx a meitat del llom, una aleta anal des de la meitat del ventre i una cua bastant dividida.

Propietats i beneficis: aladroc

Alguns beneficis que no sabies sobre prendre aladroc

Com que és un peix blau, té més quantitat de greix que altres espècies i un alt contingut en omega-3. L’aladroc és també font de proteïnes de valor biològic i, pel que fa a l’aportació en minerals, podem destacar el seleni, el fòsfor i el potassi.

Esta espècie és rica en vitamines del grup B, com la B12, la B3 (niacina) i la B6, a més de vitamines del grup D, que ajuden en la correcta absorció de minerals.

Composició nutricional: Calories: 127 kcal, Proteïnes: 17,6 g, Greixos: 6,3 g, Aigua: 76,1 g, Calci: 30 mg, Ferro: 1 mg, Magnesi: 29 mg, Sodi: 116 mg, Potassi: 331 mg, Fòsfor: 182 mg, Seleni: 36,5 mg, Niacina: 8,3 mg, Vitamina B6: 1,1 mg, Folats: 8,7 mg, Vitamina A: 47 mg, Vitamina D: 8 mg

Valors nutricionals

127.0

Kcal

127.0

Kj

6.3 gr

Greix

0.0 gr

CHO

17.6 gr

Proteïnes

0.0 gr

Sal

Temporada: aladroc

Gener
Febrer
Març
Abril
Maig
Juny
Juliol
Agost
Setembre
Octubre
Novembre
Desembre

T'ho posem fàcil

Cuina amb aladroc

Modal Register