SÒCIES I SOCIS TREBALLADORS

Consum, com a empresa d’economia social, posa sempre a les persones en el centre de les seues decisions, ja que, l’excel·lència en el servici al client, passa per comptar amb els millors professionals i oferir-los les millors condicions de treball.

Durant 2021 Consum ha creat 826 nous llocs de treball, fins a aconseguir una plantilla de 18.212 treballadors, dels quals el 73% són dones. Això s’ha aconseguit gràcies als successius Plans d’Igualtat que promou la Cooperativa i que la fan formar part de la Xarxa d’Empreses amb Distintiu d’Igualtat en l’Empresa del Ministeri d’Igualtat. A més, el 94% de la plantilla de la Cooperativa disfruta de la condició de soci fix o soci en període de prova, mantenint, d’esta manera, la seua política de creació d’ocupació estable i de qualitat.

D’altra banda, Consum és l’única empresa del sector amb el Certificat Empresa Familiarment Responsable des de l’any 2007. Per això, seguint esta premissa, la Cooperativa ha invertit 28,3 milions d’euros en matèria de conciliació, que representa 1.556 euros per treballador. A més, ha obtingut el certificat Top Employers per nové any consecutiu, certificant-la com una de les millors empreses per a treballar a Espanya.

“Pràcticament el 100% de la plantilla de Consum són socis i sòcies treballadors.”