Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Vins de Nadal que no et pots perdre

Subtítulo

Et portem vins per a este Nadal que no pots deixar passar. Amb la nostra selecció no fallaràs en el sopar d’enguany. Comencem?

Imagen destacada
Body

Eva Pizarro

Sommelier en el restaurant Fierro i formadora en Tandem Gastronómico.

Et portem vins per a este Nadal que no pots deixar passar de llarg. Amb la nostra selecció no fallaràs en els dinars i sopars d’enguany. Comencem?

Arriben estes dates en què el menjar i la beguda esdevenen protagonistes a taula i, com no, també els comensals. Taules heterogènies de familiars, d’amics, de gent que fa temps que no veiem… Com encertem amb els vins per a cada u?

Tot seguit vorem algunes seleccions pensades per a perfils i gustos diferents.

Si hui la taula és de comensals en què els clàssics triomfen, esta és la teua selecció:

Si els amics són curiosos i volen descobrir vins diferents, ací t’ho posem fàcil:

  • Fino Tío Pepe, els vins de xerés i els seus finos sempre són un encert per a començar una vetlada. Personalitat i història a dojo.
  • Mara Martín Godello D.O. Monterrei, Galícia és territori de grans vins blancs al nostre país. Descobrix una de les zones menys conegudes, Monterrei, al sud, a tocar de Portugal, amb este vi.
  • La Garnacha Salvaje D.O. Ribera del Queiles, vinyes als vessants de l’imponent Moncayo dins el projecte Garnachas de España. Raúl Acha firma este vi equilibrat procedent de sòls pedregosos i de còdols.
  • Cava Dominio de Tharsys, un cava de Requena d’un celler inquiet i amb un dels projectes d’enoturisme més interessants actualment.
  • Tequila 38, coneixes el tequila? Esta beguda màgica va més enllà del colpet. Degusta’n els sabors vegetals i fumats, un final sorprenent per a les reunions.

Els comensals són jóvens i potser és el primer contacte que tenen amb el vi? Ara els conquistarem amb vins divertits:

  • Con un Parblanc Sauvignon Blanc DO València, fruita tropical a dojo, fàcil i deliciós per a començar el dinar o el sopar i acompanyar els primers entrants.
  • Canallasdescaradament jove, de la DO València. Continuem amb la mateixa línia, afruitat, desenfadat i amb una imatge molt canalla.
  • Cava Idilicum Brut Rosé, és la versió més atractiva i exòtica de la gamma de caves Idilicum que elabora el celler valenciana Dominio de la Vega.
  • Mistela Sol de Mediterráneo, aproxima els més joves a una tradició històrica dels moscatells dolços del Mediterrani.
  • Ginebra Puerto de Indias Strawberry, deliciosa i divertida, tasta-la amb un refresc d’hibisc.

Paladars exigents? Els teus comensals són dels que no es conformen amb qualsevol cosa? Ara anirem amb la selecció més gourmet:

  • Mar de Frades Albariño D.O. Rías Baixas, l’atlàntic a la nostra copa. Acompanyeu-lo amb marisc i viureu un autèntic maridatge d’afinitat.
  • Emilio Moro D.O. Ribera Duero, l’expressió d’una gran regió. Les carns i els plats més forts seran el referent per a este plat.
  • Champagne Mumm Brut Gran Cordon, viajamos a Francia con las burbujas más glamurosas.
  • Osborne Fine Tawny, sorprén amb els vins històrics que van fer la volta al món, un gran company de les postres de xocolate.
  • Ginebra Martin Miller's, finor i delicadesa per a les copes de sobretaula.

Amb esta selecció, doncs, no pots fallar! Només falta que pares taula!

Bones festes!

Comentaris (0)
Modal Register