Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Recepta de tiramisú de maduixa

Subtítulo

El tiramisú de maduixa són unes postres de textura suau molt fàcil de preparar. No et perdes la nostra recepta! Prepara els ingredients i a cuinar

Imagen destacada
Recepta de tiramisú de maduixa
Body

Ingredients:

Per al suc de maduixes

  • 100 g de maduixots
  • 250 ml d'aigua
  • 30 g de sucre

Per a la mescla

  • 1 sobre de gelatina neutra en pols
  • 400 ml de nata per a muntar 
  • 100 g de sucre
  • 500 g de mascarpone

Per al muntatge del tiramisú

  • 500 g de maduixots
  • 12 melindros

Elaboració:

1. Primer elaborem un suc de maduixot per a banyar els melindros. Posem 250 ml d’aigua en un got batedor, hi afegim 100 g de maduixots tallats a trossos i 30 g de sucre i ho triturem fins a aconseguir una mescla homogènia. Ho reservem.

2.  Posem en un bol xicotet el sobre de gelatina neutra en pols i hi afegim una miqueta de nata per a muntar. Dissolem bé la gelatina en la nata i la reservem. 

3. Afegim a un bol gran i, si pot ser, metàl·lic 300 ml de nata per a muntar. Per a obtindre un millor resultat t’aconsellem que la nata estiga molt freda, la podem posar una estona abans en el congelador perquè es munte millor. 

4.  Muntem la nata i anem afegint els 100 grams de sucre a poc a poc a la mescla.

5. Quan la nata estiga muntada, hi afegim el mascarpone i la mescla de nata amb gelatina que hem fet abans. Ho remenem bé perquè tot es mescle i ho reservem.

6.  A continuació, netegem els maduixots i els tallem en rodanxes per a començar a muntar el nostre tiramisú de maduixes.

7.  El primer que hem de fer és banyar els melindros en el suc de maduixes que hem fet abans. A continuació, anirem posant-los de forma ordenada en una font.

8. Després hi afegim una capa de la mescla de nata muntada i mascarpone.

9. Disposem per damunt trossos dels maduixots que hem tallat i repetim l’operació: capa de melindros banyats i crema de nata i mascarpone. 

10. Acabem el nostre tiramisú de maduixes amb una capa de la crema de nata i mascarpone. 

11. Adornem la superfície del nostre tiramisú amb mitats de maduixot tallades en vertical i unes fulles de menta per damunt. 

 


Comentaris (0)
Modal Register