Salmó de Nadal amb magrana i taronja
Imagen destacada
Body
Ingredients per a 6 persones:
- 1 kg de salmó en un filet (mig salmó)
- 500 ml de suc de magrana
- 100 g de sucre moreno
- 3 taronges
- 1 magrana
- Julivert fresc
- Oli d’oliva verge extra
- Sal i pebre
Elaboració:
- Demana al Mestre de Pescateria que et prepare el salmó sencer, sense cap ni espina, i que traga els dos filets: un per a esta recepta i l’altre el pots congelar en porcions.
- Precalfa el forn a 180 ºC i prepara una safata amb paper. Posa el filet de salmó amb la pell cap avall, ruixa’l amb un poc d’oli i adoba’l amb sal i pebre.
- Cuina en un casset el suc de magrana, el sucre, el suc d’una taronja i la ratlladura de la corfa de l’altra, a foc mitjà uns 20 minuts, remenant de tant en tant. Ha de quedar amb textura de xarop.
- Pinta tota la superfície del salmó amb la salsa amb un pinzell i cuina’l al forn durant 20 minuts a 180 ºC.
- Col·loca el salmó en una font de servir sobre un llit de rodanxes de taronja i decora-ho amb magrana i julivert.
Comentaris (0)
Què en penses?
Compartix comentaris, opinions i trucs amb la comunitat.



