Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Salmó de Nadal amb magrana i taronja

Imagen destacada
Salmó de Nadal amb magrana i taronja
Body

Ingredients per a 6 persones:

  • 1 kg de salmó en un filet (mig salmó)                
  • 500 ml de suc de magrana                        
  • 100 g de sucre moreno                         
  • 3 taronges                            
  • 1 magrana                             
  • Julivert fresc
  • Oli d’oliva verge extra                    
  • Sal i pebre 
     

Elaboració:

  1. Demana al Mestre de Pescateria que et prepare el salmó sencer, sense cap ni espina, i que traga els dos filets: un per a esta recepta i l’altre el pots congelar en porcions.
  2. Precalfa el forn a 180 ºC i prepara una safata amb paper. Posa el filet de salmó amb la pell cap avall, ruixa’l amb un poc d’oli i adoba’l amb sal i pebre.
  3. Cuina en un casset el suc de magrana, el sucre, el suc d’una taronja i la ratlladura de la corfa de l’altra, a foc mitjà uns 20 minuts, remenant de tant en tant. Ha de quedar amb textura de xarop.
  4. Pinta tota la superfície del salmó amb la salsa amb un pinzell i cuina’l al forn durant 20 minuts a 180 ºC.
  5. Col·loca el salmó en una font de servir sobre un llit de rodanxes de taronja i decora-ho amb magrana i julivert.
Comentaris (0)
Modal Register