Pastís de formatge
per

Ingredients \/strong>\/p>
6 ous (mida M)
6 formatgets
4 tallades de formatge fos
2 iogurts naturals
240 g de farina per a rebosteria
240 g de sucre blanc
1 bric de nata per a cuinar
1 sobre de rent
150 g de galletes maria
15 g de mantega\/p>
\/strong>\/p>
Elaboració: \/strong>\/p>
Precalfem el forn a 180º C mentre preparem els ingredients.Piquem les galletes, preferiblement amb una picadora. Calfem la mantega 30 segons al microones i després la mesclem bé amb les galletes. Quan la mescla estiga ben integrada, la distribuïm a la base del nostre motle desmuntable i la reservem a la nevera. En un bol batem els ous, hi afegim els formatgets, ho tornem a batre i hi incorporem també les tallades de formatge fos i els iogurts. Després, hi tirem la farina i ho tornem a batre. A continuació, hi afegim el sucre, però abans ho passem per un colador per a evitar grumolls. Després, hi incorporem la nata i ho tornem a batre tot, agregant-hi finalment el sobre de rent. Traiem el motle de la nevera i apliquem la massa sobre la base. Posem el pastís al forn durant 30-40 minuts. Estarà llest quan en punxem la superfície amb una forqueta i n’isca neta. Ho deixem refredar i... a l’atac!\/p>
Què en penses?
Compartix comentaris, opinions i trucs amb la comunitat.