Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Julius Bienert

Subtítulo

Els cinc aliments preferits de Julius Bienert quan compra en Consum.

Imagen destacada
Los 5 de Julius Bienert
Body
 

Per la realització d’este reportatge, Julius Bienert i Consum entreguen 500€ a Payasospital.

Julius Bienert (Palma, 1979) és un xef, escriptor i presentador de televisió espanyol amb ascendència alemanya. Amb només dèsset anys va saber que el seu fort era la cuina, i se’n va anar a Zarautz per estudiar a l’escola de Karlos Arguiñano. Ha exercit gran part de la seua carrera professional en Canal Cocina, on ha presentat diversos espais i programes, l’últim dels quals dedicat al món del peix. També està al capdavant del restaurant Bacai, a València. 

Ací van els seus “cinc de”:

 

  

OLI D'OLIVA

L’or líquid de la gastronomia, imprescindible en la meua cuina i en el meu rebost. Solc tindre’n diverses botelles de diferents tipus, regions i varietats. M’encanta a totes hores del dia: desdejuni, esmorzar, dinar, berenar i sopar. Per a cuinar o cru. Sense oli no soc jo.

CAFÉ  

No entenc poder despertar-se sense l’aroma del café acabat de moldre. M’encanta tindre’n varietat, igual que amb l’oli d’oliva, i solc jugar amb diferents varietats i països. M’agrada especialment el café del Brasil i Colòmbia. També l’africà.

CREÏLLES

Si em donaren a triar un sol producte per a endur-me a una illa deserta, seria, sens dubte, les creïlles. Que bones estan: bollides, fregides, al forn… En puré, en un guisat, en ensalada, com a guarnició o protagonistes de la millor elaboració… A qui no li agraden les creïlles no és de fiar.  

  

OUS

Per a acompanyar eixes creïlles de l’illa deserta, què hi ha millor que uns ous caiguts, remenats o en truita, durs, passats per aigua… De mil i una maneres, es poden cuinar. Són tota una delícia carregada de nutrients essencials. Em tornen boig.

FORMATGE

M’encanta el formatge des que era molt menut, per a mi és tota una delícia. Sempre n’he de tindre algun en la nevera, sobretot nacional, però també en taste de qualsevol altre país… Si em vols conquistar, has de fer-ho amb una bona fusta de formatges.

Comentaris (0)
Modal Register