

El sabor de la Pasqua
Categoría
Com es fan els pestinyos
Els pestinyos són un dolç tradicional andalús, típic per Setmana Santa. Des de la massa fins a la fritada, et contem com es fan.
Categoría
Llonganissa de Pasqua, l’embotit de Setmana Santa
La Llonganissa de Pasqua és típica de València i Setmana Santa ja que, antigament, després del període de Pasqua ja es podia consumir carn. Descobrix-la
Categoría
Tonya, pa socarrat o panou
Típic en Pasqua i Setmana Santa, la tonya o bòlit és un dolç molt popular a Alacant. Et portem una recepta casolana i fàcil
Els viatges més especials
Categoría
La màgia de Granada
A través d'una sèrie d'il·lustracions, vos mostrarem d'una manera molt visual plans i idees per a dur a terme a Granada
Categoría
En un lloc de La Manxa…
Per mitjà d’una sèrie d’il·lustracions, vos mostrarem d’una manera molt visual plans i idees per dur a terme en cada una de les destinacions
Categoría
Processons més saboroses: llocs amb processons conegudes i plats típics
Ací et portem les processons més populars per a la pròxima Setmana Santa i què podem menjar en esta època tan especial
Viu amb passió la Setmana Santa
Categoría
Potaje de vigilia: receta de potaje de garbanzos con bacalao
El potatge de vigília o de Quaresma és un plat tradicional de cigrons consumit popularment per Setmana Santa. Descobrix la recepta tradicional.
Categoría
Receptes sanes per a barbacoa
Receptes sanes per a barbacoaComparteTwitterFacebookdocument.getElementById('share_t').onclick = function() { this.href = 'https://twitter.com/intent/tweet?text=' + encodeURI(document.title) + '&url=' + window.location.href }; document.getElementById('share_fb').onclick = function() { this.href = 'https://www.facebook.com/dialog/share?app_id=213166508867&display=popup&href=' + window.location.href };Xampinyons farcitsIngredients(4 persones)8 xampinyons grans sencers80 g de crema de formatge20 ml d’oli d’oliva verge extra2 g d’espècies al gustSalPreparacióMarina la nit anterior els xampinyons amb suc de llima.Neteja molt bé elsxampinyons, passant-los per aigua i amb un raspall per a llevar-los la terra i tallant-los la tija.Mescla el formatge amb les espècies i ompli amb cura els xampinyons. Després, tira-hi un raget d’oli i una miqueta de sal per damunt.Prepara un paquetet amb paper de plata per a cada xampinyó i col·loca’l sobre la reixeta de la barbacoa. Tardaran entre 10 i 15 minuts a fer-se.Informació Nutricional (per ració)Broquetes de salmóIngredients(4 persones)400 g de llom de salmó40 ml d’oli de sèsam40 ml de salsa de soja50 g de pimentó verd12 tomaques de cireraPreparacióTalla el llom de salmó en daus i retira’n la pell. Col·loca els daus en un bol i cobrix-los amb una mescla de dues cullerades soperes d’oli de sèsam i tres de salsa de soja, i deixa’ls macerar durant 30 minuts.Introduïx els trossos de salmó en broquetes, alternant cada dau de salmó amb una tomaca de cirera i un tros de pimentó i torra-ho a la brasa durant dos minuts per cada costat.Per a evitar que es resseque, quan pegues la volta a les broquetes, arruixa-les lleugerament amb el marinat per a intensificar-ne el sabor..Informació Nutricional (per ració)Broquetes de pollastre semidolcesIngredients(4 persones)400 g pits de pollastre desossats80 g cacauets pelats crus3 alls120 g de ceba40 g d’oli de gira-sol2 vitets secs2 g de canella mòlta10 g de sucre100 ml de suc de llima2 l llet de cocoPreparacióTritura els cacauets pelats. Pica la ceba i els alls i salta’ls en un casset amb l’oli fins que queden transparents. Posa-hi la llet de coco, els cacauets mòlts, el sucre, el suc de llima, una mica de sal, els vitets i la canella mòlta. Remena-ho bé. Deixa que la salsa es coga a foc suau durant 10 minuts o fins que es quede espessa i cremosa. Tritura-la amb la batedora perquè es quede molt fina.Talla els pits de pollastre en daus i munta les broquetes, col·loca-les sobre una safata i cobrix-les bé amb la salsa. Deixa que reposen en fred mitja hora, com a mínim. Reserva la salsa sobrant.Torra les broquetes, afegint un poc més de salsa de tant en tant. Pega’ls la volta a mitjan cocció. Quan estiguen ben daurades per les dues cares, retira-les i servix-les.Informació Nutricional (per ració)Bolets, la guia definitivaEl salmó un peix molt nutritiu i saborós, essencial en la nostra dietaTipus de carn: quin és millor per a cada plat?La carn de conill, baixa en calories i colesterolAcí hi ha tomaca! Guia per a saber quina tomaca és millor per a cada platAixí es prepara la fusta de formatges perfecta Planifica tus recetas
Categoría
Com planificar una bona barbacoa
Coneix els passos per preparar una barbacoa perfecta

