Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs
Image Rollover
Click To Action

El sabor de la Pasqua

Categoría

Com es fan els pestinyos

Els pestinyos són un dolç tradicional andalús, típic per Setmana Santa. Des de la massa fins a la fritada, et contem com es fan.

Categoría

Llonganissa de Pasqua, l’embotit de Setmana Santa

La Llonganissa de Pasqua és típica de València i Setmana Santa ja que, antigament, després del període de Pasqua ja es podia consumir carn. Descobrix-la

Categoría

Tonya, pa socarrat o panou

Típic en Pasqua i Setmana Santa, la tonya o bòlit és un dolç molt popular a Alacant. Et portem una recepta casolana i fàcil

Click To Action

Els viatges més especials

Categoría

La màgia de Granada

A través d'una sèrie d'il·lustracions, vos mostrarem d'una manera molt visual plans i idees per a dur a terme a Granada

Categoría

En un lloc de La Manxa…

Per mitjà d’una sèrie d’il·lustracions, vos mostrarem d’una manera molt visual plans i idees per dur a terme en cada una de les destinacions

Click To Action

Viu amb passió la Setmana Santa

Categoría

Receptes sanes per a barbacoa

Receptes sanes per a barbacoaComparteTwitterFacebookdocument.getElementById('share_t').onclick = function() { this.href = 'https://twitter.com/intent/tweet?text=' + encodeURI(document.title) + '&url=' + window.location.href }; document.getElementById('share_fb').onclick = function() { this.href = 'https://www.facebook.com/dialog/share?app_id=213166508867&display=popup&href=' + window.location.href };Xampinyons farcitsIngredients(4 persones)8 xampinyons grans sencers80 g de crema de formatge20 ml d’oli d’oliva verge extra2 g d’espècies al gustSalPreparacióMarina la nit anterior els xampinyons amb suc de llima.Neteja molt bé elsxampinyons, passant-los per aigua i amb un raspall per a llevar-los la terra i tallant-los la tija.Mescla el formatge amb les espècies i ompli amb cura els xampinyons. Després, tira-hi un raget d’oli i una miqueta de sal per damunt.Prepara un paquetet amb paper de plata per a cada xampinyó i col·loca’l sobre la reixeta de la barbacoa. Tardaran entre 10 i 15 minuts a fer-se.Informació Nutricional (per ració)Broquetes de salmóIngredients(4 persones)400 g de llom de salmó40 ml d’oli de sèsam40 ml de salsa de soja50 g de pimentó verd12 tomaques de cireraPreparacióTalla el llom de salmó en daus i retira’n la pell. Col·loca els daus en un bol i cobrix-los amb una mescla de dues cullerades soperes d’oli de sèsam i tres de salsa de soja, i deixa’ls macerar durant 30 minuts.Introduïx els trossos de salmó en broquetes, alternant cada dau de salmó amb una tomaca de cirera i un tros de pimentó i torra-ho a la brasa durant dos minuts per cada costat.Per a evitar que es resseque, quan pegues la volta a les broquetes, arruixa-les lleugerament amb el marinat per a intensificar-ne el sabor..Informació Nutricional (per ració)Broquetes de pollastre semidolcesIngredients(4 persones)400 g pits de pollastre desossats80 g cacauets pelats crus3 alls120 g de ceba40 g d’oli de gira-sol2 vitets secs2 g de canella mòlta10 g de sucre100 ml de suc de llima2 l llet de cocoPreparacióTritura els cacauets pelats. Pica la ceba i els alls i salta’ls en un casset amb l’oli fins que queden transparents. Posa-hi la llet de coco, els cacauets mòlts, el sucre, el suc de llima, una mica de sal, els vitets i la canella mòlta. Remena-ho bé. Deixa que la salsa es coga a foc suau durant 10 minuts o fins que es quede espessa i cremosa. Tritura-la amb la batedora perquè es quede molt fina.Talla els pits de pollastre en daus i munta les broquetes, col·loca-les sobre una safata i cobrix-les bé amb la salsa. Deixa que reposen en fred mitja hora, com a mínim. Reserva la salsa sobrant.Torra les broquetes, afegint un poc més de salsa de tant en tant. Pega’ls la volta a mitjan cocció. Quan estiguen ben daurades per les dues cares, retira-les i servix-les.Informació Nutricional (per ració)Bolets, la guia definitivaEl salmó un peix molt nutritiu i saborós, essencial en la nostra dietaTipus de carn: quin és millor per a cada plat?La carn de conill, baixa en calories i colesterolAcí hi ha tomaca! Guia per a saber quina tomaca és millor per a cada platAixí es prepara la fusta de formatges perfecta Planifica tus recetas

Image Rollover
Modal Register
Modal Register Socio