Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Pescados

  • Categoría

    Corbina confitada amb pasta fullada de verdures i salsa de marisc

    Ingredients per a 4 persones:Per al confit:1 corbina a lloms, sense escates ni espinesOli d’oliva verge extraSalPebre en gra4 alls2 fulles de llorerPer a la salsa:300 ml de fumet de peix20 g de MaizenaPer a la pasta fullada:Làmina de pasta fullada rectangular6 pebrots del piquillo1 manoll d’espàrrecs silvestres1 ouPer a decorar:Julivert frescCebollíOli d’oliva verge extraElaboració:Per a la salsa, posa a calfar el fumet de peix en un casset. Mentrestant, dissol la Maizena en aigua freda i afig-la. Remena-ho perquè es mescle bé, cuina-ho 3 minuts i reserva-ho calent.Posa el forn a calfar-se a 180 ºC. Talla la pasta fullada en rectangles i punxa’ls amb una forqueta deixant una vora d’1 cm per tot el perímetre. Pinta’ls amb ou batut i cuina’ls al forn durant 30 minuts.Obri els pimentons del piquillo per la mitat, salta la punta dels espàrrecs amb un poc d’oli i reserva-ho.Col·loca els filets de corbina en una paella, els alls fent-los un tall, els grans de pebre, el llorer i un poc de sal. Cobrix-ho amb oli fins a submergir el peix i confita-ho durant 10 minuts a foc molt baix. Trau el peix escorrent-ne l’oli i reserva’l.Frig unes fulles de julivert en oli calent abundant i reserva’l.Pica el cebollí, frig-lo, tritura’l i cola’l per a obtindre oli aromatitzat amb cebollí.Munta la pasta fullada amb un pimentó obert, 4 o 5 puntes d’espàrrec i finalment el peix.Emplata la pasta fullada amb les verdures i la corbina i decora-ho amb unes tires de pimentons del piquillo i julivert fregit cruixent. Acaba el plat amb unes gotes de salsa i d’oli de cebollí. Un plat de luxe per a una taula de gala.

  • Categoría

    Salmó de Nadal amb magrana i taronja

    Ingredients per a 6 persones:1 kg de salmó en un filet (mig salmó)500 ml de suc de magrana100 g de sucre moreno 3 taronges1 magrana Julivert frescOli d’oliva verge extraSal i pebreElaboració:Demana al Mestre de Pescateria que et prepare el salmó sencer, sense cap ni espina, i que traga els dos filets: un per a esta recepta i l’altre el pots congelar en porcions.Precalfa el forn a 180 ºC i prepara una safata amb paper. Posa el filet de salmó amb la pell cap avall, ruixa’l amb un poc d’oli i adoba’l amb sal i pebre.Cuina en un casset el suc de magrana, el sucre, el suc d’una taronja i la ratlladura de la corfa de l’altra, a foc mitjà uns 20 minuts, remenant de tant en tant. Ha de quedar amb textura de xarop.Pinta tota la superfície del salmó amb la salsa amb un pinzell i cuina’l al forn durant 20 minuts a 180 ºC.Col·loca el salmó en una font de servir sobre un llit de rodanxes de taronja i decora-ho amb magrana i julivert.

  • Categoría

    Roig a la planxa amb llima i ous de salmó

    Ingredients per a 4 persones:12 rojos 20 g de sal grossaOli d’oliva verge extra1 llima dolça 30 g de perles de salmóElaboració:Posa una paella al foc amb unes gotes d’oli. Quan comence a fumejar, fica-hi els rojos. Passat un minut, gira’ls, sala’ls amb sal grossa i cuina’ls un altre minut.Servix els rojos immediatament amb una culleradeta d’ous de salmó i unes borumballes de corfa de llima i decora’ls amb un cordó d’oli d’oliva.

  • Categoría

    Abadejo confitat amb tomaques

    Prepara l’abadejo amb esta recepta senzilla confitant-lo amb tomaques. Estarà deliciós i triomfaràs segur amb els teus convidats! Què esperes!

  • Categoría

    Corbina al forn amb porros en crema

    Este Nadal, atrevix-te a cuinar esta deliciosa recepta de corbina al forn amb porros a la crema. Deixaràs els teus convidats bocabadats!

  • Categoría

    Caldereta de llamàntol

    El llamàntol és un dels mariscos més gustosos per a cuinar. La caldereta de llamàntol és un autèntic plaer del menjar mediterrani.

Modal Register