Corbina confitada amb pasta fullada de verdures i salsa de marisc
Imagen destacada
Body
Ingredients per a 4 persones:
Per al confit:
- 1 corbina a lloms, sense escates ni espines
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
- Pebre en gra
- 4 alls
- 2 fulles de llorer
Per a la salsa:
- 300 ml de fumet de peix
- 20 g de Maizena
Per a la pasta fullada:
- Làmina de pasta fullada rectangular
- 6 pebrots del piquillo
- 1 manoll d’espàrrecs silvestres
- 1 ou
Per a decorar:
- Julivert fresc
- Cebollí
- Oli d’oliva verge extra
Elaboració:
- Per a la salsa, posa a calfar el fumet de peix en un casset. Mentrestant, dissol la Maizena en aigua freda i afig-la. Remena-ho perquè es mescle bé, cuina-ho 3 minuts i reserva-ho calent.
- Posa el forn a calfar-se a 180 ºC. Talla la pasta fullada en rectangles i punxa’ls amb una forqueta deixant una vora d’1 cm per tot el perímetre. Pinta’ls amb ou batut i cuina’ls al forn durant 30 minuts.
- Obri els pimentons del piquillo per la mitat, salta la punta dels espàrrecs amb un poc d’oli i reserva-ho.
- Col·loca els filets de corbina en una paella, els alls fent-los un tall, els grans de pebre, el llorer i un poc de sal. Cobrix-ho amb oli fins a submergir el peix i confita-ho durant 10 minuts a foc molt baix. Trau el peix escorrent-ne l’oli i reserva’l.
- Frig unes fulles de julivert en oli calent abundant i reserva’l.
- Pica el cebollí, frig-lo, tritura’l i cola’l per a obtindre oli aromatitzat amb cebollí.
- Munta la pasta fullada amb un pimentó obert, 4 o 5 puntes d’espàrrec i finalment el peix.
- Emplata la pasta fullada amb les verdures i la corbina i decora-ho amb unes tires de pimentons del piquillo i julivert fregit cruixent. Acaba el plat amb unes gotes de salsa i d’oli de cebollí. Un plat de luxe per a una taula de gala.
Comentaris (2)
Què en penses?
Compartix comentaris, opinions i trucs amb la comunitat.
CRISTINA GARCIA
08 Desembre 2025
No he probado la corvina, ahora ya se como!
CRISTINA GARCIA
Hace 2 weeks 1 day
No he probado la corvina, ahora ya se como!
maria r.
02 Desembre 2025
Que rico. Un plato perfecto para estas navidades. Se puede incluir en el menú de Nochebuena, pues combina perfectamente con muchos tipos de entrantes.
maria r.
Hace 3 weeks
Que rico. Un plato perfecto para estas navidades. Se puede incluir en el menú de Nochebuena, pues combina perfectamente con muchos tipos de entrantes.



