Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs

Corbina confitada amb pasta fullada de verdures i salsa de marisc

Imagen destacada
Corbina confitada amb pasta fullada de verdures i salsa de marisc
Body

Ingredients per a 4 persones:

Per al confit: 

  • 1 corbina a lloms, sense escates ni espines 
  • Oli d’oliva verge extra 
  • Sal 
  • Pebre en gra 
  • 4 alls 
  • 2 fulles de llorer 

Per a la salsa: 

  • 300 ml de fumet de peix 
  • 20 g de Maizena 

Per a la pasta fullada: 

  • Làmina de pasta fullada rectangular 
  • 6 pebrots del piquillo 
  • 1 manoll d’espàrrecs silvestres 
  • 1 ou

Per a decorar:

  • Julivert fresc 
  • Cebollí 
  • Oli d’oliva verge extra

 

Elaboració:

  1. Per a la salsa, posa a calfar el fumet de peix en un casset. Mentrestant, dissol la Maizena en aigua freda i afig-la. Remena-ho perquè es mescle bé, cuina-ho 3 minuts i reserva-ho calent.
  2. Posa el forn a calfar-se a 180 ºC. Talla la pasta fullada en rectangles i punxa’ls amb una forqueta deixant una vora d’1 cm per tot el perímetre. Pinta’ls amb ou batut i cuina’ls al forn durant 30 minuts. 
  3. Obri els pimentons del piquillo per la mitat, salta la punta dels espàrrecs amb un poc d’oli i reserva-ho.
  4. Col·loca els filets de corbina en una paella, els alls fent-los un tall, els grans de pebre, el llorer i un poc de sal. Cobrix-ho amb oli fins a submergir el peix i confita-ho durant 10 minuts a foc molt baix. Trau el peix escorrent-ne l’oli i reserva’l.
  5. Frig unes fulles de julivert en oli calent abundant i reserva’l.
  6. Pica el cebollí, frig-lo, tritura’l i cola’l per a obtindre oli aromatitzat amb cebollí.
  7. Munta la pasta fullada amb un pimentó obert, 4 o 5 puntes d’espàrrec i finalment el peix. 
  8. Emplata la pasta fullada amb les verdures i la corbina i decora-ho amb unes tires de pimentons del piquillo i julivert fregit cruixent. Acaba el plat amb unes gotes de salsa i d’oli de cebollí. Un plat de luxe per a una taula de gala.
Comentaris (1)
Profile picture for user CONSUM_caf2c5d829f147e9a3c8a8b8de9d90fa
maria r. Fa 1 dia
Que rico. Un plato perfecto para estas navidades. Se puede incluir en el menú de Nochebuena, pues combina perfectamente con muchos tipos de entrantes.
Profile picture for user CONSUM_caf2c5d829f147e9a3c8a8b8de9d90fa
maria r. Hace 1 day 1 hour
Que rico. Un plato perfecto para estas navidades. Se puede incluir en el menú de Nochebuena, pues combina perfectamente con muchos tipos de entrantes.
Modal Register