Corbina confitada amb pasta fullada de verdures i salsa de marisc
Imagen destacada
Body
Ingredients per a 4 persones:
Per al confit:
- 1 corbina a lloms, sense escates ni espines
- Oli d’oliva verge extra
- Sal
- Pebre en gra
- 4 alls
- 2 fulles de llorer
Per a la salsa:
- 300 ml de fumet de peix
- 20 g de Maizena
Per a la pasta fullada:
- Làmina de pasta fullada rectangular
- 6 pebrots del piquillo
- 1 manoll d’espàrrecs silvestres
- 1 ou
Per a decorar:
- Julivert fresc
- Cebollí
- Oli d’oliva verge extra
Elaboració:
- Per a la salsa, posa a calfar el fumet de peix en un casset. Mentrestant, dissol la Maizena en aigua freda i afig-la. Remena-ho perquè es mescle bé, cuina-ho 3 minuts i reserva-ho calent.
- Posa el forn a calfar-se a 180 ºC. Talla la pasta fullada en rectangles i punxa’ls amb una forqueta deixant una vora d’1 cm per tot el perímetre. Pinta’ls amb ou batut i cuina’ls al forn durant 30 minuts.
- Obri els pimentons del piquillo per la mitat, salta la punta dels espàrrecs amb un poc d’oli i reserva-ho.
- Col·loca els filets de corbina en una paella, els alls fent-los un tall, els grans de pebre, el llorer i un poc de sal. Cobrix-ho amb oli fins a submergir el peix i confita-ho durant 10 minuts a foc molt baix. Trau el peix escorrent-ne l’oli i reserva’l.
- Frig unes fulles de julivert en oli calent abundant i reserva’l.
- Pica el cebollí, frig-lo, tritura’l i cola’l per a obtindre oli aromatitzat amb cebollí.
- Munta la pasta fullada amb un pimentó obert, 4 o 5 puntes d’espàrrec i finalment el peix.
- Emplata la pasta fullada amb les verdures i la corbina i decora-ho amb unes tires de pimentons del piquillo i julivert fregit cruixent. Acaba el plat amb unes gotes de salsa i d’oli de cebollí. Un plat de luxe per a una taula de gala.
Comentaris (1)
Què en penses?
Compartix comentaris, opinions i trucs amb la comunitat.
maria r.
Fa 1 dia
Que rico. Un plato perfecto para estas navidades. Se puede incluir en el menú de Nochebuena, pues combina perfectamente con muchos tipos de entrantes.
maria r.
Hace 1 day 1 hour
Que rico. Un plato perfecto para estas navidades. Se puede incluir en el menú de Nochebuena, pues combina perfectamente con muchos tipos de entrantes.



