Alimentació
Categoría
Manuel Regueiro
Els cinc aliments preferits de Manuel Regueiro quan compra en Consum.
Categoría
Gemma Juan
Els cinc aliments preferits de Gemma Juan quan compra en Consum.
Categoría
Corbina confitada amb pasta fullada de verdures i salsa de marisc
Ingredients per a 4 persones:Per al confit:1 corbina a lloms, sense escates ni espinesOli d’oliva verge extraSalPebre en gra4 alls2 fulles de llorerPer a la salsa:300 ml de fumet de peix20 g de MaizenaPer a la pasta fullada:Làmina de pasta fullada rectangular6 pebrots del piquillo1 manoll d’espàrrecs silvestres1 ouPer a decorar:Julivert frescCebollíOli d’oliva verge extraElaboració:Per a la salsa, posa a calfar el fumet de peix en un casset. Mentrestant, dissol la Maizena en aigua freda i afig-la. Remena-ho perquè es mescle bé, cuina-ho 3 minuts i reserva-ho calent.Posa el forn a calfar-se a 180 ºC. Talla la pasta fullada en rectangles i punxa’ls amb una forqueta deixant una vora d’1 cm per tot el perímetre. Pinta’ls amb ou batut i cuina’ls al forn durant 30 minuts.Obri els pimentons del piquillo per la mitat, salta la punta dels espàrrecs amb un poc d’oli i reserva-ho.Col·loca els filets de corbina en una paella, els alls fent-los un tall, els grans de pebre, el llorer i un poc de sal. Cobrix-ho amb oli fins a submergir el peix i confita-ho durant 10 minuts a foc molt baix. Trau el peix escorrent-ne l’oli i reserva’l.Frig unes fulles de julivert en oli calent abundant i reserva’l.Pica el cebollí, frig-lo, tritura’l i cola’l per a obtindre oli aromatitzat amb cebollí.Munta la pasta fullada amb un pimentó obert, 4 o 5 puntes d’espàrrec i finalment el peix.Emplata la pasta fullada amb les verdures i la corbina i decora-ho amb unes tires de pimentons del piquillo i julivert fregit cruixent. Acaba el plat amb unes gotes de salsa i d’oli de cebollí. Un plat de luxe per a una taula de gala.
Categoría
Manhattan de Cardhu amb caramel salat
Ingredients per a 2 persones:60 ml de whisky Cardhu 30 ml de Martini blanc 50 g de xarop de caramel30 g de sal en escates Cireres en almívarGel a glaçonsElaboració:Posa en un platet la mitat del xarop de caramel i en un altre platet la sal en escates. Mulla la vora de la copa amb el xarop i després en la sal perquè s’hi apeguen les escates.Posa dos glaçons en una coctelera i aboca-hi el whisky, el Martini i la resta de xarop de caramel.Agita-ho bé, servix el còctel i decora’l amb una cirera en almívar. Una copa suau, dolça i elegant.
Món vinícola
Vi per a acompanyar ensalades: quin cal triar per a cada tipus
Un bon maridatge pot transformar una amanida senzilla en un plat especial. Descobrix quins vins acompanyen millor segons els ingredients i l'adob que tries.
Cervesa
Cerveses sense alcohol: descobrix les millors opcions
Busques la millor cervesa sense alcohol? Descobrix les opcions més saboroses i la cervesa 0.0 més semblant a la normal. Troba l’opció ideal en Consum.
Inspiració en la teua cuina
Descobreix la millor selecció de receptes de la comunitat i de professionals per a cada moment.
Receptes
Receptes
Receptes
Recepta de Kimchi: què és i com preparar-la
Cerveses sense alcohol: descobrix les millors opcions
Busques la millor cervesa sense alcohol? Descobrix les opcions més saboroses i la cervesa 0.0 més semblant a la normal. Troba l’opció ideal en Consum.
Propietats de la ruca: beneficis i usos per a la salut
Descobrix les propietats de la ruca i tots els beneficis que aporta a la salut. Aprén els avantatges nutricionals que té i com pots incloure-la en la dieta diària.



