La seu social de Consum està situada a l’avinguda d’Alginet, 1 de Silla (València), al costat de la plataforma de mercaderies generals, les instal·lacions d’emmagatzematge de la qual compten amb una superfície de 44.000 m2 i on s’emmagatzemen productes d’alimentació seca, drogueria, perfumeria i basar.

A la localitat valenciana de Quart de Poblet, es troba la nostra plataforma de productes frescos, que compta amb una superfície total de 24.000 m2 entre les instal·lacions de carns, xarcuteria, lactis, congelats i forn. Una altra plataforma, situada a Riba-roja de Túria, completa el proveïment de productes frescos a la xarxa comercial. Els seus més de 12.000 m2 estan dedicats a la distribució de fruites, verdures i peix.

Consum disposa, a més, de diverses plataformes a Barcelona: la de mercaderies generals, a la Zona Franca, amb 42.000 m2, i una altra al Prat de Llobregat, amb 11.800 m2. A Las Torres de Cotillas, Múrcia, s’ubica també la nostra plataforma d’integració regional, que compta amb 76.500 m2.