Ensalada de tomaca, escarola, raïm i alvocat
Recepta del nutricionista
Informació nutricional (100gr)
-
Lava y trocea la lechuga, la escarola y los tomates.
-
Pela los aguacates, quita el hueso y corta en gajos.
-
Rocía con el zumo de limón.
-
Lava las uvas y córtalas. Mezcla todos los ingredientes, añade los piñones y adereza con el aceite, la sal y el vinagre.
40 g de oli d’oliva verge
Paso 1
-
Lava y trocea la lechuga, la escarola y los tomates.
Paso 2
-
Pela los aguacates, quita el hueso y corta en gajos.
Paso 3
-
Rocía con el zumo de limón.
Paso 4
-
Lava las uvas y córtalas. Mezcla todos los ingredientes, añade los piñones y adereza con el aceite, la sal y el vinagre.
Receptes similars a Ensalada de tomaca, escarola, raïm i alvocat
Modal Register
I tu, què esperes?
Compartix comentaris i opinions i interactua amb els continguts de la comunitat
Accedix al teu compte o registra't i comença a comprar a la teua tenda Consum.