Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs
Custom Text TEST

Vi rosat

Per al vi rosat no s’usa raïm rosa sinó raïm negre, a vegades mesclat amb raïm blanc, i el color s’obté durant la fermentació, macerant el most amb les pells del raïm (les pellofes). Els tons van del rosa pàl-lid al porpra, depenent del temps que es deixe macerant.

Click To Action TEST

Són vins frescos, amb una gran gamma d’aromes de fruita i florals. N’hi ha de secs, d’afruitats, de semidolços i d’agulla, i la temperatura ideal per a servir-los és entre 6 i 8 graus. Tenen un maridatge molt ampli, des d’ensalades fins a plats de pasta, peixos, mariscos i arrossos.

Click To Action TEST

La nostra selecció de vins

Articles Caroussel
Clone block TEST

Quin vi puc triar?

Deixa que et recomanem el millor

El recomanador
Click To Action TEST

Catàleg de vins

Catàleg vins rosats
Troba el teu vi(0)
Modal Register
Modal Register Socio