Vi rosat
Per al vi rosat no s’usa raïm rosa sinó raïm negre, a vegades mesclat amb raïm blanc, i el color s’obté durant la fermentació, macerant el most amb les pells del raïm (les pellofes). Els tons van del rosa pàl-lid al porpra, depenent del temps que es deixe macerant.
Són vins frescos, amb una gran gamma d’aromes de fruita i florals. N’hi ha de secs, d’afruitats, de semidolços i d’agulla, i la temperatura ideal per a servir-los és entre 6 i 8 graus. Tenen un maridatge molt ampli, des d’ensalades fins a plats de pasta, peixos, mariscos i arrossos.
La nostra selecció de vins
Catàleg de vins
Vi De Casta
D.O CataluñaViña Sol Rosat
D.O CataluñaFreixenet Ice Rosé
D.O CavaRaimat Abadía Rosé
D.O Costers del SegreVi rosat Homenaje
D.O NavarraBach
D.O CataluñaVi Peñascal
Vi de la terra de Castella i LleóViña Esmeralda
D.O CataluñaVi Mateus
Vi de la terra de PortugalVi Sangue di Giuda
Vi de la terra d'ItàliaVi Fragolino
Vi de la terra d'ItàliaVi Sandara
Vi de la terra de la C. ValencianaVi Castillo de Lliria
D.O ValenciaVi Enterizo
D.O Utiel-RequenaVi Hoya de Cadenas
D.O Utiel-RequenaVi Carrascalejo
D.O BullasVi Barón de Turís
D.O ValenciaVi Viñamalata
D.O ValenciaVi Los Molinos
D.O ValdepeñasVi Gran Castillo
D.O Utiel-Requena