Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs
Pavo

Anar a...

Propietats i beneficis: titot

Temporada: titot

T'ho posem fàcil

Cuina amb titot

Titot

El titot pertany al grup de la denominada carn roja, com el pollastre o el gall. Això significa que és una carn baixa en greixos i poc calòrica, i que es diferencia molt, en este sentit, de la carn roja.

Propietats i beneficis: titot

Alguns beneficis que no sabies sobre prendre titot

 La carn de titot es compon quasi en el 80% d’aigua i, com totes les carns, és rica en proteïnes d’alt valor biològic i no conté hidrats de carboni. A més, el titot forma part del grup de les carns magres; per tant, és una carn baixa en greixos ideal en dietes destinades a reducció de pes. La major part del greix es troba en la pell. Esta classe de carn és rica en vitamines del grup B, com la vitamina B3, B6 i B12, que afavorixen el correcte funcionament del sistema immunitari.
Com en totes les carns magres, la Fundació Espanyola de Nutrició recomana el consum de titot 3 vegades a la setmana, alternant-lo amb altres tipus de carns.

Composició nutricional: Calories: 107 kcal, Aigua: 75,9 g, Proteïnes: 21,9 g, Greix: 2,2 g, Calci: 8 mg, Ferro: 0,8 mg, Magnesi: 23 mg, Zinc: 1,7 mg, Potassi: 300 mg, Fòsfor: 150 mg, Seleni: 28,6 mg, Niacina: 13 mg, Vitamina B6: 0,46 mg, Vitamina B12: 2 mg

Valors nutricionals

107.0

Kcal

107.0

Kj

2.2 gr

Greix

0.0 gr

CHO

21.9 gr

Proteïnes

0.0 gr

Sal

Temporada: titot

Gener
ON
Febrer
ON
Març
ON
Abril
ON
Maig
ON
Juny
ON
Juliol
ON
Agost
ON
Setembre
ON
Octubre
ON
Novembre
ON
Desembre
ON

T'ho posem fàcil

Cuina amb titot

Modal Register