
Anar a...
Propietats i beneficis: titot
Temporada: titot
T'ho posem fàcil
Cuina amb titot
Titot
El titot pertany al grup de la denominada carn roja, com el pollastre o el gall. Això significa que és una carn baixa en greixos i poc calòrica, i que es diferencia molt, en este sentit, de la carn roja.
Propietats i beneficis: titot
Alguns beneficis que no sabies sobre prendre titot
La carn de titot es compon quasi en el 80% d’aigua i, com totes les carns, és rica en proteïnes d’alt valor biològic i no conté hidrats de carboni. A més, el titot forma part del grup de les carns magres; per tant, és una carn baixa en greixos ideal en dietes destinades a reducció de pes. La major part del greix es troba en la pell. Esta classe de carn és rica en vitamines del grup B, com la vitamina B3, B6 i B12, que afavorixen el correcte funcionament del sistema immunitari.
Com en totes les carns magres, la Fundació Espanyola de Nutrició recomana el consum de titot 3 vegades a la setmana, alternant-lo amb altres tipus de carns.
Composició nutricional: Calories: 107 kcal, Aigua: 75,9 g, Proteïnes: 21,9 g, Greix: 2,2 g, Calci: 8 mg, Ferro: 0,8 mg, Magnesi: 23 mg, Zinc: 1,7 mg, Potassi: 300 mg, Fòsfor: 150 mg, Seleni: 28,6 mg, Niacina: 13 mg, Vitamina B6: 0,46 mg, Vitamina B12: 2 mg
Valors nutricionals
107.0
Kcal
107.0
Kj
2.2 gr
Greix
0.0 gr
CHO
21.9 gr
Proteïnes
0.0 gr
Sal