Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs
Sardina

Anar a...

Propietats i beneficis: sardina

Temporada: sardina

T'ho posem fàcil

Cuina amb sardina

Sardina

La sardina és un peix blau que pertany a la família dels clupeids. És un peix xicotet amb el cos allargat, un poc ovalat i amb la pell de color platejat, encara que amb taques verdoses o blaves en el llom.

Està recobert d’escates grans i irregulars i té el cap xicotet i punxegut, on hi ha els ulls, sobreïxents i brillants. La sardina té una aleta dorsal, una de caudal i dos aletes abdominals.

Propietats i beneficis: sardina

Alguns beneficis que no sabies sobre prendre sardina

La sardina és un peix gras perquè té una gran aportació en àcids grassos omega-3 i lípids. Com la majoria de peixos, té una gran aportació en proteïnes d’alt valor biològic i minerals com, per exemple, el calci, el seleni, el sodi i el fòsfor, este últim en més quantitat.

Pel que fa a l’aportació vitamínica, les sardines són font de vitamines dels grups A, B i D.

Composició nutricional: Calories: 140 kcal, Proteïnes: 18,1 g, Greixos: 7,5 g, Aigua: 74,4 g, Calci: 43 mg, Magnesi: 29 mg, Sodi: 100 mg, Potassi: 24 mg, Fòsfor: 475 mg, Seleni: 30 mg, Niacina: 6,4 mg, Vitamina B6: 0,96 mg, Vitamina B12: 8,5 mg, Folats: 8 mg, Vitamina A: 64 mg, Vitamina D: 8 mg

Valors nutricionals

140.0

Kcal

140.0

Kj

7.5 gr

Greix

0.0 gr

CHO

18.1 gr

Proteïnes

0.0 gr

Sal

Temporada: sardina

Gener
Febrer
Març
Abril
Maig
Juny
ON
Juliol
Agost
Setembre
Octubre
Novembre
Desembre

T'ho posem fàcil

Cuina amb sardina

Modal Register