Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs
Salmón

Anar a...

Propietats i beneficis: salmó

Temporada: salmó

T'ho posem fàcil

Cuina amb salmó

Salmó

El salmó és un peix que pertany a la família dels salmònids. Té el cos gran, ferm i allargat, envoltat per escates platejades. El ventre del salmó, a diferència de la resta del cos, és de color blanquinós. Té una gran boca amb fortes dents.

Pel que fa a les aletes, en té una de dorsal (després de la qual es troba l’adiposa), dos aletes pelvianes, una d’anal i dos de pectorals, a més de la cua. El tret més característic d’esta espècie és el color: una vegada obert és d’un fort color ataronjat.

Propietats i beneficis: salmó

Alguns beneficis que no sabies sobre prendre salmó

El salmó és un peix gras amb un alt contingut lípid. Este peix és ric en àcid gras omega-3, proteïnes i minerals com el fòsfor, el seleni, el iode i el potassi.

En l’aportació vitamínica podem trobar vitamines del grup B com, per exemple, B3, B6 i B12, a més de vitamines dels grups A, D i E.

 Composició nutricional: Calories: 182 kcal, Proteïnes: 18,4 g, Greixos: 12 g, Aigua: 69,6 g, Calci: 27 mg, Iode: 28,3 mg, Magnesi: 26 mg, Sodi: 98 mg, Potassi: 310 mg, Fòsfor: 250 mg, Seleni: 20 mg, Niacina: 10,4 mg, Vitamina B6: 0,75, Vitamina B12: 5 mg, Folats: 26 mg, Vitamina A: 13 mg, Vitamina D: 8 mg, Vitamina E: 2 mg

Valors nutricionals

182.0

Kcal

182.0

Kj

12.0 gr

Greix

0.0 gr

CHO

18.4 gr

Proteïnes

0.0 gr

Sal

Temporada: salmó

Gener
Febrer
Març
Abril
Maig
Juny
Juliol
Agost
Setembre
Octubre
Novembre
Desembre

T'ho posem fàcil

Cuina amb salmó

Modal Register