Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs
Raya

Anar a...

Propietats i beneficis: rajada

Temporada: rajada

T'ho posem fàcil

Cuina amb rajada

Rajada

La rajada és un peix blanc que pertany a la família dels raïformes, que estan emparentats amb els taurons. Es caracteritzen per tindre un cos cartilaginós, totalment esclafat, amb grans ales pectorals (que li donen forma de rombe) i una cua allargada que conté dos aletes dorsals en els laterals.

La cara superior d’este animal és de color gris fosc (encara que en algunes espècies pot ser de color clar) i presenta una boca plena de dents xicotetes. Hi ha moltes varietats d’esta espècie, repartides per tot el món, encara que la rajada clavellada és la més coneguda i comercialitzada.

Propietats i beneficis: rajada

Alguns beneficis que no sabies sobre prendre rajada

La rajada és un peix blanc amb un nivell de greix molt baix. És font de proteïnes i conté àcids g en els laterals rassos com l’omega-3. Pel que fa a la composició en minerals, la carn d’este animal conté seleni i fòsfor, però en dosis bastants inferiors a les d’altres peixos.

Pel que fa a l’aportació vitamínica, la rajada té quantitats significatives de vitamines del grup B, com les B3, B6 i B12, esta última en més quantitat.

Composició nutricional: Calories: 77 kcal, Proteïnes: 17,1 g, Greixos: 0,9 g, Aigua: 82 g, Calci: 26 mg, Ferro: 1 mg, Iode: 3 mg, Magnesi: 24 mg, Zinc: 0,5 mg, Sodi: 161 mg, Potassi: 274 mg, Fòsfor: 155 mg, Seleni: 36,5 mg, Niacina: 5,2 mg, Vitamina B6: 0,37 mg, Vitamina B12: 6 mg, Folats: 3 mg, Vitamina A: 14 mg

Valors nutricionals

77.0

Kcal

77.0

Kj

0.9 gr

Greix

0.0 gr

CHO

17.1 gr

Proteïnes

0.0 gr

Sal

Temporada: rajada

Gener
Febrer
Març
ON
Abril
Maig
Juny
Juliol
Agost
Setembre
Octubre
Novembre
Desembre

T'ho posem fàcil

Cuina amb rajada

Modal Register