Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs
Cerdo

Anar a...

Propietats i beneficis: porc

Temporada: porc

T'ho posem fàcil

Cuina amb porc

Porc

El porc és l'animal del qual més quantitat d'aliment es pot aprofitar. Així, amb la seua carn ferma i de sabor suau s'elabora un ventall ampli de productes que són part de la riquesa culinària de moltes zones geogràfiques.

Al mateix temps, l'escassesa d'hidrats de carboni i la sensació de sacietat que deixa fa que les parts més magres, com el llom o el rellom, siguen ideals per a persones que seguixen dietes destinades a la reducció de pes. Tot i això, el porc de raça ibèrica té un percentatge de greix més alt per l’alimentació de l’animal.

Propietats i beneficis: porc

Alguns beneficis que no sabies sobre prendre porc

Quant al seu nivell de vitamines, la carn de porc és una de les que més nivell de tiamina contenen, mitjançant la qual s'assimilen els hidrats de carboni, així com vitamines del grup B, potassi, fòsfor i zinc, que ajuda a previndre les malalties cardiovasculars, a més de ser necessari per al manteniment dels ossos, els músculs per a combatre l'anèmia.

 Composició nutricional: Calories: 273 kcal, Aigua: 60,4 g, Proteïnes: 16,6 g, Greix: 23 g, Calci: 8 mg, Ferro: 1,3 mg, Magnesi: 18 mg, Zinc: 1,8 mg, Sodi: 760 mg, Potassi: 370 mg, Fòsfor: 170 mg, Niacina: 7,6 mg, Vitamina B6:, Vitamina B12:, Folats: 4 mg

Valors nutricionals

273.0

Kcal

273.0

Kj

23.0 gr

Greix

0.0 gr

CHO

16.0 gr

Proteïnes

0.0 gr

Sal

Temporada: porc

Gener
ON
Febrer
ON
Març
ON
Abril
ON
Maig
ON
Juny
ON
Juliol
ON
Agost
ON
Setembre
ON
Octubre
ON
Novembre
ON
Desembre
ON

T'ho posem fàcil

Cuina amb porc

Modal Register