
Anar a...
Propietats i beneficis: porc
Temporada: porc
T'ho posem fàcil
Cuina amb porc
Porc
El porc és l'animal del qual més quantitat d'aliment es pot aprofitar. Així, amb la seua carn ferma i de sabor suau s'elabora un ventall ampli de productes que són part de la riquesa culinària de moltes zones geogràfiques.
Al mateix temps, l'escassesa d'hidrats de carboni i la sensació de sacietat que deixa fa que les parts més magres, com el llom o el rellom, siguen ideals per a persones que seguixen dietes destinades a la reducció de pes. Tot i això, el porc de raça ibèrica té un percentatge de greix més alt per l’alimentació de l’animal.
Propietats i beneficis: porc
Alguns beneficis que no sabies sobre prendre porc
Quant al seu nivell de vitamines, la carn de porc és una de les que més nivell de tiamina contenen, mitjançant la qual s'assimilen els hidrats de carboni, així com vitamines del grup B, potassi, fòsfor i zinc, que ajuda a previndre les malalties cardiovasculars, a més de ser necessari per al manteniment dels ossos, els músculs per a combatre l'anèmia.
Composició nutricional: Calories: 273 kcal, Aigua: 60,4 g, Proteïnes: 16,6 g, Greix: 23 g, Calci: 8 mg, Ferro: 1,3 mg, Magnesi: 18 mg, Zinc: 1,8 mg, Sodi: 760 mg, Potassi: 370 mg, Fòsfor: 170 mg, Niacina: 7,6 mg, Vitamina B6:, Vitamina B12:, Folats: 4 mg
Valors nutricionals
273.0
Kcal
273.0
Kj
23.0 gr
Greix
0.0 gr
CHO
16.0 gr
Proteïnes
0.0 gr
Sal