Anar a...
Propietats i beneficis: poma
Temporada: poma
T'ho posem fàcil
Cuina amb poma
Poma
La poma és el fruit de la pomera, pertanyent a la família de les rosàcies. La seva pell és fina i el seu color pot variar entre el groc, el verd i el vermell, mentre que el seu interior és sempre d'un to crema, amb una textura cruixent i farinosa.
El gust de la poma varia en funció de la seva varietat i grau de maduresa: per exemple, les pomes vermelles i verdes presenten un gust una mica més àcid, mentre que les pomes grogues són molt més dolços.
A l'interior de l'illa trobem dues llavors mitjanes de color negre.
Propietats i beneficis: poma
Alguns beneficis que no sabies sobre prendre poma
Aquest fruit destaca per la seva aportació en aigua i en hidrats, fonamentalment en sucres. També destaca el seu contingut en fibra i vitamines dels grups A i C. La poma posseeix flavonoides, àcid cítric i àcid màlic, responsable de l'sabor àcid d'algunes varietats.
Composició nutricional: Calories: 43 kcal, Proteïnes: 0,8 g, Hidrats de carboni: 9 g, Fibra: 1,9 g, Aigua: 88,3 g, Calci: 36 mg, Ferro: 0,3 mg, Magnesi: 11 mg, Potassi: 160 mg, Fòsfor: 17,2 mg, Vitamina A: 56 mg, Vitamina C: 35 mg
Valors nutricionals
43.0
Kcal
43.0
Kj
0.0 gr
Greix
9.0 gr
CHO
0.8 gr
Proteïnes
0.0 gr
Sal