
Anar a...
Propietats i beneficis: pimentó morrut
Temporada: pimentó morrut
T'ho posem fàcil
Cuina amb pimentó morrut
Pimentó morrut
El pimentó és el fruit buit d’una planta herbàcia que rep el mateix nom i que pertany a la família de les solanàcies. En l’horticultura actual es diferencien 3 grans grups de pimentons: dolços de taula, picants de taula i diferents varietats per a elaborar el pebre roig.
El pimentó morrut es caracteritza per ser una varietat grossa, carnosa i gran. La pell d’esta verdura és roja, fina i brillant, mentre que la carn és suau i dolça. En la part superior té una tija verda i rígida.
Propietats i beneficis: pimentó morrut
Alguns beneficis que no sabies sobre prendre pimentó morrut
El pimentó morrut és una verdura amb poc contingut energètic el principal component del qual és l’aigua, encara que també conté proteïnes i hidrats de carboni, el contingut dels quals és molt superior al dels pimentons verds.
Entre l’aportació vitamínica d’este pimentó trobem una quantitat molt significativa de vitamines del grup A, C i betacarotens.
La seua quantitat de minerals que té no és molt significativa i en destaquen el fòsfor i el potassi, este últim en més quantitat.
Composició nutricional: Calories: 40 kcal, Greix: 0,4 g, Hidrats de carboni: 7 g, Proteïnes: 1,1 g, Fibra: 2,1 g, Aigua: 89,4 g, Calci: 9 mg, Iode: 1 mg, Ferro: 0,3 mg, Magnesi: 14 mg, Fòsfor: 26 mg, Potassi: 180 mg, Vitamina A: 630 mg, Vitamina C: 81 mg
Valors nutricionals
40.0
Kcal
40.0
Kj
0.4 gr
Greix
7.0 gr
CHO
1.1 gr
Proteïnes
0.0 gr
Sal