Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs
Pimiento morrón

Anar a...

Propietats i beneficis: pimentó morrut

Temporada: pimentó morrut

T'ho posem fàcil

Cuina amb pimentó morrut

Pimentó morrut

El pimentó és el fruit buit d’una planta herbàcia que rep el mateix nom i que pertany a la família de les solanàcies. En l’horticultura actual es diferencien 3 grans grups de pimentons: dolços de taula, picants de taula i diferents varietats per a elaborar el pebre roig.

El pimentó morrut es caracteritza per ser una varietat grossa, carnosa i gran. La pell d’esta verdura és roja, fina i brillant, mentre que la carn és suau i dolça. En la part superior té una tija verda i rígida.

Propietats i beneficis: pimentó morrut

Alguns beneficis que no sabies sobre prendre pimentó morrut

El pimentó morrut és una verdura amb poc contingut energètic el principal component del qual és l’aigua, encara que també conté proteïnes i hidrats de carboni, el contingut dels quals és molt superior al dels pimentons verds.

Entre l’aportació vitamínica d’este pimentó trobem una quantitat molt significativa de vitamines del grup A, C i betacarotens.

La seua quantitat de minerals que té no és molt significativa i en destaquen el fòsfor i el potassi, este últim en més quantitat.

Composició nutricional: Calories: 40 kcal, Greix: 0,4 g, Hidrats de carboni: 7 g, Proteïnes: 1,1 g, Fibra: 2,1 g, Aigua: 89,4 g, Calci: 9 mg, Iode: 1 mg, Ferro: 0,3 mg, Magnesi: 14 mg, Fòsfor: 26 mg, Potassi: 180 mg, Vitamina A: 630 mg, Vitamina C: 81 mg

Valors nutricionals

40.0

Kcal

40.0

Kj

0.4 gr

Greix

7.0 gr

CHO

1.1 gr

Proteïnes

0.0 gr

Sal

Temporada: pimentó morrut

Gener
Febrer
Març
Abril
Maig
Juny
Juliol
Agost
Setembre
Octubre
Novembre
Desembre

T'ho posem fàcil

Cuina amb pimentó morrut

Modal Register