Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs
Dorada

Anar a...

Propietats i beneficis: orada

Temporada: orada

Cuina amb orada

Orada

L’orada és un peix blau que pertany a la família dels espàrids. Té una mida mitjana, amb un cos alt, ovalat i comprimit.

En comparació d’altres peixos, té els ulls menuts amb una característica franja daurada enmig, uns llavis grossos i unes escates platejades que li recorren tot el cos.

Propietats i beneficis: orada

Alguns beneficis que no sabies sobre prendre orada

L’orada és un peix blanc i magre, és a dir, sense greix. Conté un alt contingut en proteïnes de valor biològic, vitamines i minerals. La carn de l’orada és rica en potassi, fòsfor i seleni.

En l’aportació vitamínica de l’orada trobem vitamines del grup B, en concret, B3 i B12. També hi trobem quantitats importants de vitamines del grup D, que ajuden a la correcta absorció dels minerals.

Composició nutricional: Calories: 77 kcal, Proteïnes: 17 g, Greixos: 1 g, Aigua: 82 g, Calci: 30 mg, Iode: 3 mg, Magnesi: 25 mg, Sodi: 31 mg, Potassi: 446 mg, Fòsfor: 244 mg, Seleni: 45 mg, Niacina: 5 mg, Folats: 13,4 mg, Vitamina A: 9 mg, Vitamina D: 1,5 mg, Vitamina E: 1,25 mg

Valors nutricionals

77.0

Kcal

77.0

Kj

1.0 gr

Greix

0.0 gr

CHO

17.0 gr

Proteïnes

0.0 gr

Sal

Temporada: orada

Gener
Febrer
Març
Abril
Maig
Juny
Juliol
Agost
Setembre
Octubre
Novembre
Desembre

Cuina amb orada

Modal Register