Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs
Mora

Anar a...

Propietats i beneficis: mora

Temporada: mora

T'ho posem fàcil

Cuina amb mora

Mora

La mora és el fruit en baia de la morera, arbre que pertany a la família de les rosàcies. Aquest fruit, que està format per glomérulos, té aspecte globular i el seu color varia a mesura que aquesta va madurant, indicant així el moment òptim per a la seua recol·lecció.

Les mores naixen amb un blanc verdós que passa a un bonic roig viu, per a finalment convertir-se en baies d'un to porpra fosc.

El color de la mora varia també en funció de la seua varietat. En el mercat podem trobar dos tipus de mora: morus alba (mores blanques, més grans i més dolces) i morus nigra (mores negres i més àcides).

Propietats i beneficis: mora

Alguns beneficis que no sabies sobre prendre mora

Entre les propietats de la mora destaca el seu baix valor energètic, un alt contingut en fibra, folatos i un alt contingut de vitamines dels grups C i E, les quals ajuden a previndre l'envelliment gràcies al seu poder antioxidant.

A més de la seua aportació vitamínica, també destaca la seua quantitat de pigments naturals com els antocianósidos i els carotenoides, que contribueixen a l'acció antioxidant. La mora també conté àcids orgànics, com l'àcid oxàlic o el màlic.

La mora és una fruita rica en calci, potassi i fibra, com la resta de les baies silvestres, de manera que facilita el trànsit intestinal.

Composició nutricional: Calories: 39 kcal, Proteïnes: 0,9 g, Hidrats de carboni: 5,1 g, Fibra: 6,6 g, Aigua: 87,2 g, Calci: 14 mg, Magnesi: 41 mg, Potassi: 160 mg, Fòsfor: 31 mg, Folats: 34 mg, Vitamina A: 13,3 mg, Vitamina C: 15 mg, Vitamina E: 2,37 mg

Valors nutricionals

39.0

Kcal

39.0

Kj

0.0 gr

Greix

5.1 gr

CHO

0.9 gr

Proteïnes

0.0 gr

Sal

Temporada: mora

Gener
Febrer
Març
Abril
Maig
Juny
Juliol
Agost
ON
Setembre
Octubre
Novembre
Desembre

T'ho posem fàcil

Cuina amb mora

Modal Register