Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs
Salmonete

Anar a...

Propietats i beneficis: moll

Temporada: moll

T'ho posem fàcil

Cuina amb moll

Moll

El moll és un peix blau d’aigua salada que pertany a la família dels múl·lids. Es tracta d’un peix xicotet de color rosat o ataronjat.

En el cap d’este peix, xicotet en comparació amb la resta del cos, s’aprecien uns grans ulls sobreïxents, una mandíbula prominent i uns barbellons situats davall d’esta que l’ajuden a caçar.

Propietats i beneficis: moll

Alguns beneficis que no sabies sobre prendre moll

El moll és considerat un peix semigràs per l’alt contingut en omega-3. Este peix és ric en proteïnes d’alt valor biològic i minerals com, per exemple, el seleni, el fòsfor, el iode i el potassi.

Pel que fa a la composició vitamínica, en el moll podem trobar vitamines del grup B, com la B12 i la B6, a més de vitamines del grup D, que ajuden a la correcta absorció dels minerals.

Composició nutricional: Calories: 90 kcal, Proteïnes: 14,1 g, Greixos: 3,7 g, Aigua: 82,2 g, Calci: 30 mg, Iode: 190 mg, Magnesi: 25 mg, Sodi: 91 mg, Potassi: 340 mg, Fòsfor: 220 mg, Seleni: 29 mg, Niacina: 1,9 mg, Vitamina B6: 0,42 mg, Folats: 11 mg, Vitamina D: 0,8 mg

Valors nutricionals

90.0

Kcal

90.0

Kj

3.7 gr

Greix

0.0 gr

CHO

14.1 gr

Proteïnes

0.0 gr

Sal

Temporada: moll

Gener
Febrer
Març
Abril
Maig
Juny
Juliol
Agost
Setembre
Octubre
Novembre
Desembre

T'ho posem fàcil

Cuina amb moll

Modal Register