
Anar a...
Propietats i beneficis: magrana
Temporada: magrana
T'ho posem fàcil
Cuina amb magrana
Magrana
La magrana és el fruit del magraner, un arbust fruiter caducifoli que pertany a la família de les punicàcies. Es tracta d’una baia globular amb una corfa dura i subdividida en l’interior en diversos lòbuls. La polpa és roja, dolça, carnosa i sucosa. Conté nombroses llavors en l’interior revestides amb una coberta (sarcotesta) i separades per tels membranosos.
Propietats i beneficis: magrana
Alguns beneficis que no sabies sobre prendre magrana
Esta fruita té un baix contingut energètic, donada la quantitat d’aigua i sucres que conté. Per la rica composició en antioxidants, com vitamines dels grups C i A, la magrana es reconeix com una font natural per a combatre l’envelliment cel·lular.
Pel que fa als minerals, este fruit és ric en calci, fòsfor, magnesi i potassi, este últim en més quantitat.
Composició nutricional: Calories: 34 kcal, Greixos: 0,1 g, Proteïnes: 0,7 g, Hidrats de carboni: 7,5 g, Fibra: 0,2 g, Aigua: 91,5 g, Calci: 8 mg, Ferro: 0,6 mg, Magnesi: 3 mg, Potassi: 275 mg, Fòsfor: 15 mg, Vitamina A: 3,5 mg, Vitamina B6: 0,11 mg, Vitamina C: 5,7 mg, Tiamina: 0,61 mg, Riboflavina: 0,02 mg, Niacina: 0,3 mg
Valors nutricionals
34.0
Kcal
34.0
Kj
0.1 gr
Greix
7.5 gr
CHO
0.7 gr
Proteïnes
0.0 gr
Sal