Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs
Kiwi

Anar a...

Propietats i beneficis: kiwi

Temporada: kiwi

T'ho posem fàcil

Cuina amb kiwi

Kiwi

El kiwi és el fruit que s'obté de la planta de la actinidia, de família de les actinidiáceas. Es tracta d'un fruit en baia de manera ovoide i recobert d'una pell fina de color marró, lleugerament vellosa, que engloba una polpa molt sucosa i àcida de color verd (encara que en algunes varietats pot ser groga).

Hui dia trobem diferents varietats en el mercat: la kaquiara II, la Actinidia i la hayward. A Espanya la varietat més comercialitzada és la hayward.

Propietats i beneficis: kiwi

Alguns beneficis que no sabies sobre prendre kiwi

Com moltes fruites, el kiwi té una gran quantitat d’aigua. Pel que fa a la composició nutricional, cal assenyalar que esta fruita és font de fibra i té una concentració molt alta de vitamines del grup C.

El kiwi conté actinidina, un enzim proteolític que ajuda a digerir les proteïnes més eficaçment. Pel que fa a la composició en minerals, destaca per l’elevada quantitat en potassi i, en menor manera, fòsfor, calci i magnesi.

Composició nutricional: Calories: 55 kcal, Greixos: 0,5 g, Proteïnes: 1,1 g, Hidrats de carboni: 10,6 g, Fibra: 1,9 g, Aigua: 85,9 g, Calci: 25 mg, Ferro: 0,4 mg, Magnesi: 15 mg, Potassi: 290 mg, Fòsfor: 35 mg, Vitamina A: 3 mg, Vitamina B6: 0,15 mg, Vitamina C: 59 mg, Tiamina: 0,01 mg, Riboflavina: 0,03 mg, Niacina: 0,6 mg

Valors nutricionals

55.0

Kcal

55.0

Kj

0.5 gr

Greix

10.6 gr

CHO

1.1 gr

Proteïnes

0.0 gr

Sal

Temporada: kiwi

Gener
Febrer
Març
Abril
Maig
Juny
Juliol
Agost
Setembre
Octubre
Novembre
Desembre

T'ho posem fàcil

Cuina amb kiwi

Modal Register