Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs
Grosella

Anar a...

Propietats i beneficis: grosella

Temporada: grosella

T'ho posem fàcil

Cuina amb grosella

Grosella

La grosella és el fruit que procedeix d'un arbust silvestre anomenat grosellero, pertanyent a la família de les saxifragáceas. Són unes xicotetes fruites redones de color roig que creixen en forma de raïms i presenten un aspecte similar al raïm, però de grandària molt més xicoteta.

Actualment podem trobar en el mercat 3 classes diferents de groselles, diferenciades pel seu color: grosella roja (la més habitual), grosella negra (de sabor més àcid que la roja) i grosella blanca o rosada (la varietat menys cultivada).

Propietats i beneficis: grosella

Alguns beneficis que no sabies sobre prendre grosella

Estes fruites, com que tenen molta quantitat d’aigua, tenen molt baix contingut energètic. Roja o negra, la grosella és una bona font de fibra, flavonoides, folats i vitamines del grup C. Quant a minerals, les groselles tenen quantitats considerables de potassi, ferro i fòsfor.

Composició nutricional: Calories: 32 kcal, Greixos: 0,2 g, Proteïnes: 1,1 g, Hidrats de carboni: 4,8 g, Fibra: 3,5 g, Aigua: 90,4 g, Calci: 29 mg, Ferro: 0,9 mg, Magnesi: 13 mg, Potassi: 257 mg, Fòsfor: 27 mg, Vitamina A: 4,2 mg, Vitamina B6: 0,045 mg, Vitamina C: 36 mg, Folats: 11 mg, Tiamina: 0,04 mg, Riboflavina: 0,03 mg, Niacina: 0,3 mg

Valors nutricionals

32.0

Kcal

32.0

Kj

0.2 gr

Greix

4.8 gr

CHO

1.1 gr

Proteïnes

0.0 gr

Sal

Temporada: grosella

Gener
Febrer
Març
Abril
ON
Maig
Juny
Juliol
Agost
Setembre
Octubre
Novembre
Desembre

T'ho posem fàcil

Cuina amb grosella

Modal Register