Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs
Espinacas

Anar a...

Propietats i beneficis: espinacs

Temporada: espinacs

T'ho posem fàcil

Cuina amb espinacs

Espinacs

L’espinac és una planta herbàcia de la família de les quenopodiàcies que es cultiva únicament per les fulles, que es consumixen tant crues com cuites. És de color verd i té les fulles ovalades i d’aspecte rugós. Actualment hi ha dos varietats d’espinac: l’espinac de fulla arrissada i l’espinac de fulla llisa. Este última és la més comercialitzada i consumida.

Propietats i beneficis: espinacs

Alguns beneficis que no sabies sobre prendre espinacs

El valor de l’espinac està en l’alt contingut en vitamines i minerals que conté. En concret, els espinacs aporten una gran quantitat de folats, vitamina C i vitamina A i, en quantitats inferiors, de vitamina E, B6 i riboflavina.

Pel que fa als minerals, són font de potassi, magnesi i ferro; este últim es tracta de “ferro no hemo”, que s’absorbix amb més dificultat que el ferro que trobem en altres aliments com ara la carn.

Els espinacs, a més, són font de fibra, que afavorix el trànsit intestinal.

Composició nutricional: Calories: 31 kcal, Greix: 0,3 g, Proteïnes: 2,6 g, Fibra: 6,3 g, Aigua: 89,6 g, Calci: 90 mg, Ferro: 4 mg, Magnesi: 54 mg, Fòsfor: 55 mg, Potassi: 423 mg, Vitamina A: 542 mg, Vitamina C: 30 mg, Vitamina E: 2 mg

Valors nutricionals

31.0

Kcal

31.0

Kj

0.0 gr

Greix

0.0 gr

CHO

2.6 gr

Proteïnes

0.0 gr

Sal

Temporada: espinacs

Gener
Febrer
Març
Abril
Maig
Juny
Juliol
Agost
Setembre
Octubre
Novembre
Desembre

T'ho posem fàcil

Cuina amb espinacs

Modal Register