Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs
Escarola

Anar a...

Propietats i beneficis: escarola

Temporada: escarola

T'ho posem fàcil

Cuina amb escarola

Escarola

Aquesta verdura es consumeix cuita i amanida com bullit, o bé com a acompanyant de carns o peixos. El seu sabor és semblant al dels espinacs, però una cosa més suau.

Aquesta verdura és una de les varietats cultivades de la xicòria silvestre. Antigament s'utilitzava com a substituta de l'encisam durant els mesos d'hivern, ja que es tracta d'una varietat molt resistent a les baixes temperatures.

L'origen de l'escarola és desconegut. Hui dia encara no s'ha pogut demostrar si el cultiu d'aquesta verdura procedeix del sud d'Àsia o de les regions banyades pel Mediterrani, perquè l'escarola ha crescut en les dues zones durant segles.

Propietats i beneficis: escarola

Alguns beneficis que no sabies sobre prendre escarola

L’escarola està composta majoritàriament per aigua i, igual que la majoria dels vegetals, és una verdura amb un baix contingut energètic, ja que no té hidrats de carboni, proteïnes o greixos.

Esta variant de la xicòria és rica en potassi i vitamines dels grups C i B. A més, les fulles amargues d’este vegetal contenen principis com la intibina, que afavorixen l’apetit i la digestió.

Composició nutricional: Calories: 24 kcal, Greix: 0,3 g, Proteïnes: 1,5 g, Fibra: 1,6 g, Aigua: 93,6 g, Calci: 67 mg, Ferro: 1,3 mg, Magnesi: 13 mg, Sodi: 10 mg, Fòsfor: 40 mg, Potassi: 387 mg, Folats: 267 mg, Vitamina A: 73 mg, Vitamina C: 13 mg

Valors nutricionals

24.0

Kcal

24.0

Kj

0.3 gr

Greix

0.0 gr

CHO

1.5 gr

Proteïnes

0.0 gr

Sal

Temporada: escarola

Gener
Febrer
Març
Abril
Maig
Juny
Juliol
Agost
Setembre
Octubre
Novembre
Desembre

T'ho posem fàcil

Cuina amb escarola

Modal Register