Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs
Endibia

Anar a...

Propietats i beneficis: endivia

Temporada: endivia

T'ho posem fàcil

Cuina amb endivia

Endivia

L’endívia és una hortalissa que pertany a la família de les asteràcies o compostes, en què s’inclouen més de 20.000 espècies, de les quals molt poques són cultivades.

Les asteràcies es caracteritzen perquè tenen les flors compostes per la fusió de milers de flors diminutes i, dins la seua família, podem trobar hortalisses de diverses espècies que s’agrupen en asteràcies de flor, de tija i de fulla. 

Propietats i beneficis: endivia

Alguns beneficis que no sabies sobre prendre endivia

Com és costum en les verdures i hortalisses, l’endívia conté una quantitat important d’aigua i un molt baix contingut energètic. Entre els hidrats de carboni, hi destaca l’alt contingut en inulina i fibra.

L’endívia és font de folats i vitamina A: mentre que els folats ajuden a reforçar el sistema immunitari, la vitamina s’encarrega del manteniment de la pell i les mucoses.

Entre els minerals que podem trobar en l’endívia, el potassi és el més abundant i s’encarrega d’ajudar en el funcionament del sistema nerviós i els músculs.

Composició nutricional: Calories: 25 kcal, Greix: 0,24 g, Proteïnes: 1,5 g, Fibra: 1,3 g, Aigua: 93,4 g, Calci: 58,5 mg, Ferro: 0,94 mg, Magnesi: 6,3 mg, Fòsfor: 33 mg, Potassi: 322 mg, Vitamina A: 251 mg, Vitamina C: 10 mg

Valors nutricionals

25.0

Kcal

25.0

Kj

0.2 gr

Greix

0.0 gr

CHO

1.5 gr

Proteïnes

0.0 gr

Sal

Temporada: endivia

Gener
Febrer
Març
Abril
Maig
Juny
Juliol
Agost
Setembre
Octubre
Novembre
Desembre

T'ho posem fàcil

Cuina amb endivia

Modal Register