Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs
Cordero

Anar a...

Propietats i beneficis: corder

Temporada: corder

T'ho posem fàcil

Cuina amb corder

Corder

La carn de corder és la carn procedent de la cria de l'ovella (mascle o femella) amb destinació a l'alimentació humana i sol correspondre a animals amb menys de 300 dies de vida, que solen pesar entre 5,5 i 30 quilos.

Si l'animal és sacrificat en un termini inferior a 30 o 40 dies del seu naixement, rep el nom de corder de llet,, mentre que, passats els 300 dies de vida, es denomina carner.

Propietats i beneficis: corder

Alguns beneficis que no sabies sobre prendre corder

La carn de corder es pot considerar carn grassa, encara que la quantitat de greix varia quantitativament en funció del temps del corder i de la peça que es consumisca. Així, a mesura que augmenta l’edat de l’animal sacrificat, augmenta la quantitat de greix. D’esta manera, la carn del corder de llet és la que conté menys greix . Esta classe de carn és rica en ferro i vitamines del grup B.
Les xulles de corder són la part més grassa de l’animal, però en la cuixa de corder el contingut de greix es reduïx a la mitat. No obstant això, com que és una carn grassa i que conté colesterol, la Fundació Espanyola de Nutrició recomana consumir-ne esporàdicament.

 Composició nutricional: Calories: 225 kcal, Aigua: 65 g, Proteïnes: 18 g, Greix: 17 g, Calci: 9 mg, Ferro: 1,9 mg, Zinc: 2,1 mg, Potassi: 230 mg, Fòsfor: 170 mg, Magnesi: 16 mg, Niacina: 10 mg, Vitamina B6: 0,22 mg, Vitamina B12: 1 mg

Valors nutricionals

225.0

Kcal

225.0

Kj

17.0 gr

Greix

0.0 gr

CHO

18.0 gr

Proteïnes

0.0 gr

Sal

Temporada: corder

Gener
ON
Febrer
ON
Març
ON
Abril
ON
Maig
ON
Juny
ON
Juliol
ON
Agost
ON
Setembre
ON
Octubre
ON
Novembre
ON
Desembre
ON

T'ho posem fàcil

Cuina amb corder

Modal Register