Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs
Conejo

Anar a...

Propietats i beneficis: conill

Temporada: conill

T'ho posem fàcil

Cuina amb conill

Conill

La carn de conill és una de les carns més valorades en la dieta mediterrània. Es tracta d’una carn suau, amb molt bona textura, de consistència no grassa i d’aroma molt subtil, menys que el pollastre, la guatla o la vedella.

Propietats i beneficis: conill

Alguns beneficis que no sabies sobre prendre conill

Encara que es recomana que es consumisca alternant-la amb altres carns magres, es pot menjar amb assiduïtat fins a tres vegades per setmana.

No obstant això, la carn de conill jove és la més valorada perquè és més tendra que la dels conills adults. També, els animals que han sigut criats en llibertat presenten menys quantitat de greix, un aroma més potent i una textura més dura.

 Composició nutricional: Calories: 131 kcal, Aigua: 72,4 g, Proteïnes: 23 g, Greix: 4,6 g, Calci: 22 mg, Potassi: 360 mg, Fòsfor: 220 mg, Magnesi: 25 g, Ferro: 1 mg, Seleni: 17 mg, Niacina: 12,5 mg, Vitamina B6: 0,5 mg, Vitamina B12: 5 mg

Valors nutricionals

131.0

Kcal

131.0

Kj

4.6 gr

Greix

0.0 gr

CHO

23.0 gr

Proteïnes

0.0 gr

Sal

Temporada: conill

Gener
ON
Febrer
ON
Març
ON
Abril
ON
Maig
ON
Juny
ON
Juliol
ON
Agost
ON
Setembre
ON
Octubre
ON
Novembre
ON
Desembre
ON

T'ho posem fàcil

Cuina amb conill

Modal Register