
Anar a...
Propietats i beneficis: conill
Temporada: conill
T'ho posem fàcil
Cuina amb conill
Conill
La carn de conill és una de les carns més valorades en la dieta mediterrània. Es tracta d’una carn suau, amb molt bona textura, de consistència no grassa i d’aroma molt subtil, menys que el pollastre, la guatla o la vedella.
Propietats i beneficis: conill
Alguns beneficis que no sabies sobre prendre conill
Encara que es recomana que es consumisca alternant-la amb altres carns magres, es pot menjar amb assiduïtat fins a tres vegades per setmana.
No obstant això, la carn de conill jove
Composició nutricional: Calories: 131 kcal, Aigua: 72,4 g, Proteïnes: 23 g, Greix: 4,6 g, Calci: 22 mg, Potassi: 360 mg, Fòsfor: 220 mg, Magnesi: 25 g, Ferro: 1 mg, Seleni: 17 mg, Niacina: 12,5 mg, Vitamina B6: 0,5 mg, Vitamina B12: 5 mg
Valors nutricionals
131.0
Kcal
131.0
Kj
4.6 gr
Greix
0.0 gr
CHO
23.0 gr
Proteïnes
0.0 gr
Sal