Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Búsqueda
Shopping Cart
Breadcrumbs
Almejas

Anar a...

Propietats i beneficis: cloïsses

Temporada: cloïsses

T'ho posem fàcil

Cuina amb cloïsses

Cloïsses

La cloïssa és un mol·lusc bivalve menut que pertany a la família dels venèrids. Es diuen així els mol·luscos que tenen el cos comprimit entre dos valves unides i que formen una petxina. La closca de la cloïssa, habitualment, és de color clar amb algunes taques marrons o grises.

Propietats i beneficis: cloïsses

Alguns beneficis que no sabies sobre prendre cloïsses

La cloïssa és un aliment de gran valor nutricional, té un baix contingut calòric i és font de proteïnes i àcids grassos omega-3.

Estos mol·luscos contenen vitamines dels grups A i B, a més d’una gran aportació en minerals com el ferro, el iode, el seleni, el calci, el fòsfor i el potassi, este últim en més quantitat.

Composició nutricional: Calories: 47 kcal, Proteïnes: 10,7 g, Aigua: 88,8 g, Calci: 128 mg, Ferro: 24 mg, Iode: 160 mg, Magnesi: 51 mg, Sodi: 56 mg, Potassi: 314 mg, Fòsfor: 130 mg, Seleni: 24,3 mg, Niacina: 4.1, Folats: 16 mg, Vitamina A: 250 mg

Valors nutricionals

47.0

Kcal

47.0

Kj

0.0 gr

Greix

0.0 gr

CHO

10.7 gr

Proteïnes

0.0 gr

Sal

Temporada: cloïsses

Gener
Febrer
Març
Abril
Maig
Juny
Juliol
Agost
Setembre
Octubre
Novembre
Desembre

T'ho posem fàcil

Cuina amb cloïsses

Modal Register