
Anar a...
Propietats i beneficis: cloïsses
Temporada: cloïsses
T'ho posem fàcil
Cuina amb cloïsses
Cloïsses
La cloïssa és un mol·lusc bivalve menut que pertany a la família dels venèrids. Es diuen així els mol·luscos que tenen el cos comprimit entre dos valves unides i que formen una petxina. La closca de la cloïssa, habitualment, és de color clar amb algunes taques marrons o grises.
Propietats i beneficis: cloïsses
Alguns beneficis que no sabies sobre prendre cloïsses
La cloïssa és un aliment de gran valor nutricional, té un baix contingut calòric i és font de proteïnes i àcids grassos omega-3.
Estos mol·luscos contenen vitamines dels grups A i B, a més d’una gran aportació en minerals com el ferro, el iode, el seleni, el calci, el fòsfor i el potassi, este últim en més quantitat.
Composició nutricional: Calories: 47 kcal, Proteïnes: 10,7 g, Aigua: 88,8 g, Calci: 128 mg, Ferro: 24 mg, Iode: 160 mg, Magnesi: 51 mg, Sodi: 56 mg, Potassi: 314 mg, Fòsfor: 130 mg, Seleni: 24,3 mg, Niacina: 4.1, Folats: 16 mg, Vitamina A: 250 mg
Valors nutricionals
47.0
Kcal
47.0
Kj
0.0 gr
Greix
0.0 gr
CHO
10.7 gr
Proteïnes
0.0 gr
Sal