
Anar a...
Propietats i beneficis: bresquilla
Temporada: bresquilla
T'ho posem fàcil
Cuina amb bresquilla
Bresquilla
La bresquilla és el fruit de la bresquillera, un arbre pertanyent a la família de les rosàcies. Aquest fruit es tracta d'una drupa redona amb una clivella en el centre. La seua pell és llisa, de color taronja amb tonalitats vermelloses i de tacte vellutat. La seua polpa és carnosa i dolça i el seu interior conté un os dur.
Propietats i beneficis: bresquilla
Alguns beneficis que no sabies sobre prendre bresquilla
En la bresquilla destaca l’aportació en fibra i vitamines dels grups A i C, que exercixen una funció antioxidant. En l’aportació de minerals podem trobar quantitats significatives de iode, magnesi, sodi, fòsfor i potassi, este últim en més quantitat.
Composició nutricional: Calories: 41 kcal, Proteïnes: 0,6 g, Hidrats de carboni: 9 g, Fibra: 1,4 g, Aigua: 89 g, Calci: 8 mg, Ferro: 0,4 mg, Magnesi: 9 mg, Potassi: 260 mg, Fòsfor: 22 mg, Vitamina A: 83,3 mg, Vitamina C: 8 mg, Niacina: 1 mg
Valors nutricionals
41.0
Kcal
41.0
Kj
0.0 gr
Greix
9.0 gr
CHO
0.6 gr
Proteïnes
0.0 gr
Sal